Witka. Chciałbym spytać co bardziej wtajemniczonych o zalety Dibencozide Magnum Megabol'a. Czy to naprawdę skuteczny specyfik, czy może jedyną jego "zaletą" jest to że będę musiał po nim zwiększyć i tak nie małe korytko. Jeśli jest ktoś kto przekonał się na własnej skórze o działaniu tych tabletek, to bardzo proszę o opinię - czy warto???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Znów Dibencozide - więc kopiuj-wklej q wzrostowi swiadomości.
Yo! Brałem to Dibencozide więc myślę, że mogę coś powiedzieć na jego temat. W moim przypdaku poszło 2 kg na masie i 10 (z 90 na 100kg) na ławce (w ciągu 5 tygodni). Głupia sprawa jest taka, że po miesiącu w ogóle nie działa (nie ma już tego łaknienia jak na początku). Zrobię sobie miesiąc przerwy i kupię znowu. Z tego co widzę na tym forum Dibencozide działa na niewielki odsetek ludzi - jak widać miałem szczęście znaleźć się wśród nich. Mimo wszystko radzę spróbować - nie jest to bardzo drogi suplement a jesli zadziała - efekty będą szokujące. Orientacyjnie dodam, że mam 19 lat waże 75kg przy 178. Nie miałem żadnej specjalnej diety - tylko po każdym treningu jajko+glukoza(50g). Pozdrawiam! :)
PS. Loodzie - pliz - nie zakładajcie tak wielu postów dotyczących jednego tematu :) Nie chodzi tu tylko o Dibencozide.
Yo! Brałem to Dibencozide więc myślę, że mogę coś powiedzieć na jego temat. W moim przypdaku poszło 2 kg na masie i 10 (z 90 na 100kg) na ławce (w ciągu 5 tygodni). Głupia sprawa jest taka, że po miesiącu w ogóle nie działa (nie ma już tego łaknienia jak na początku). Zrobię sobie miesiąc przerwy i kupię znowu. Z tego co widzę na tym forum Dibencozide działa na niewielki odsetek ludzi - jak widać miałem szczęście znaleźć się wśród nich. Mimo wszystko radzę spróbować - nie jest to bardzo drogi suplement a jesli zadziała - efekty będą szokujące. Orientacyjnie dodam, że mam 19 lat waże 75kg przy 178. Nie miałem żadnej specjalnej diety - tylko po każdym treningu jajko+glukoza(50g). Pozdrawiam! :)
PS. Loodzie - pliz - nie zakładajcie tak wielu postów dotyczących jednego tematu :) Nie chodzi tu tylko o Dibencozide.
...
Napisał(a)
Jedni mowia ze warto inni ze nie / ja naleze do tych 2
Szkoda kasy na to / lepiej kup gainera/bialko albo cokolwiek innego
Uloz sobie przedewszystkim pelnowartosciowa diete, pozniej pomysl od wspomaganiu sie odzywkami / czy wogole ono ma sens

Szkoda kasy na to / lepiej kup gainera/bialko albo cokolwiek innego

Uloz sobie przedewszystkim pelnowartosciowa diete, pozniej pomysl od wspomaganiu sie odzywkami / czy wogole ono ma sens

Siłownia PROGRES - Bytom.
www.pajacyk.pl
...
Napisał(a)
kup sobie witamine b12 zamiast tego
ale tak na serio starta kasy i zrob jak mowi zyz

ale tak na serio starta kasy i zrob jak mowi zyz

¤¤ członek-mafia.suple.hardcor.pl ® ¤¤
¤¤ Wejdz na pajacyka http://www.pajacyk.pl ¤¤
Mam braki jak każdy , staram sie je zawsze minimalizować, aby pomagac sobie i innym®
...
Napisał(a)
Ja to jadlem i caly czas czulem taki nie dosyt po jedzeniu bylem najedzony a czulem pustke ale czy dalo mi to cos??? chyba nie osobiscie nie polecam
Uważaj jak tańczysz.... bo życiowy parkiet bywa śliski
...
Napisał(a)
Heh
jak tak dalej bedziemy pieprzyc o tej diecie to ten dzial stanie sie niepotrzebny 

www.pajacyk.pl
...
Napisał(a)
OK OK Panowie. Ale mi nie tyle chodzi o przyrost masy co o wzmocnienie wydolności i wytrzymałości mięśni. Co do masy to się nie martwię, bo najlepszą odżywką na masę jeśli ktoś chciałby wiedzieć jest rzucenie palenia :D(dla palaczy oczywiście):D. Rzuciłem 4 miesiące temu i przybyło 10 kilogramów tak zupełnie bezwiednie, tyle że nie w tym miejscu co potrzeba. Ale skoro mówicie że to szajs to pewnie tak jest. W takim razie poradźcie co użyć najlepiej, żeby z brzucha poszło "wyżej"... ;D
...
Napisał(a)
Hrhr
wez uluz sobie diete i opanuj sie z jedzeniem
A jak nie masz co z rekami zrobic - to zamiast pchac je do lodowki wez wsadz se do kieszeni
A odzywki na mase tluszczowa tj. twoje rzucenie palenia sa beznadziejne
Wiec uluz diete a dopiero pozniej do niej dostosuj odpowiednie odzywki, bo jak dalej tak bedziesz ciagnal to pociagniesz pozniej na diecie redukcyjnej ladny kawalek czasu
Jaki masz staz treningowy ?:)

A odzywki na mase tluszczowa tj. twoje rzucenie palenia sa beznadziejne

Wiec uluz diete a dopiero pozniej do niej dostosuj odpowiednie odzywki, bo jak dalej tak bedziesz ciagnal to pociagniesz pozniej na diecie redukcyjnej ladny kawalek czasu

Jaki masz staz treningowy ?:)
www.pajacyk.pl
...
Napisał(a)
Nie wiem dlaczego większosc pisze ze Dibencozide Magnum to gowno. Ja osobiscie i moj kumpel z siłowni bierzemy to. On juz konczy cykl tego ja dopiero biore od 10 dni.
Mozecie pisac ze to nie mozliwe i takie tam ze to jest odmiana B12 ale ja i on jestesmy innego zdania.
Jesc sie za***iscie po tym chce, siła jemu poszla na wyciskaniu 10 kilo i gdzie indziej tez po kilka kilo.
Mi sila idzie z dnia na dzien. po dziesieciu dniach brania wyciskam w seriach o 5 kilo wiecej a w innych cwiczeniach ciezar podnioslem o jakies 2,5 - 5 kilo, i mam jeszcze duzy zapas sil.
Powiem jeszcze ze wytrzymałosć na treningu wzrosła, nie mecze sie tak jak wczesniej.
To jest moja opinia i mojego kumpla.
Ja to polecam jak najbardziej. Jest wart tej ceny jak dla nas, a wy zrobcie jak chcecie.
Mozecie pisac ze to nie mozliwe i takie tam ze to jest odmiana B12 ale ja i on jestesmy innego zdania.
Jesc sie za***iscie po tym chce, siła jemu poszla na wyciskaniu 10 kilo i gdzie indziej tez po kilka kilo.
Mi sila idzie z dnia na dzien. po dziesieciu dniach brania wyciskam w seriach o 5 kilo wiecej a w innych cwiczeniach ciezar podnioslem o jakies 2,5 - 5 kilo, i mam jeszcze duzy zapas sil.
Powiem jeszcze ze wytrzymałosć na treningu wzrosła, nie mecze sie tak jak wczesniej.
To jest moja opinia i mojego kumpla.
Ja to polecam jak najbardziej. Jest wart tej ceny jak dla nas, a wy zrobcie jak chcecie.
STRONGMEN
...
Napisał(a)
i masz rację... większa ilość składników odżywczych w codziennej diecie MUSI zaowocować przyrostami masy oraz siły... to naturalna rzecz... tworzysz nadkompensacje składników, która jest niezbędnym czynnikiem zapewniającycm przyrosty...
jednak w głównej mierze zawdzieczasz to placebo niż rzeczywistemu działaniu koenzymu... ale to dobrze bo przez to stajesz się większy a o to chodzi...
jednak w głównej mierze zawdzieczasz to placebo niż rzeczywistemu działaniu koenzymu... ale to dobrze bo przez to stajesz się większy a o to chodzi...
Willhelm
...
Napisał(a)
tak samo uwazam ze to efekt dobrego odzywiania czy treningu a nie dibencozida - to tylko koenzym witaminy b12 - sa inne suple skutecznie wspomagajace przyrost masy i sily czy spalajace tluszcz
...
Napisał(a)
Moze i jest tak jak mowicie ale mi branie tego wychodzi na dobre.
Brałem duzo innych supli i nie bylo takiego dzialania jak oczekiwalem, a przy dibencozide nie spodziewalem sie za duzo a jest odwrotnie. Moze to psychika dziala. Sam juz nie wiem.
Brałem duzo innych supli i nie bylo takiego dzialania jak oczekiwalem, a przy dibencozide nie spodziewalem sie za duzo a jest odwrotnie. Moze to psychika dziala. Sam juz nie wiem.
STRONGMEN
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!