Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
126
Siemanko.Cwicze naturalnie dla siebie zeby sie dobrze czuc i lepiej wygladac. moj staz treningowy to rok.mam 26 lat. biore bialko kreatyne i bcaa bo zwyczajnie mam na to hajs. dostalem ostatnio od ziomka za darmo cale pudelko Megabol Inh-AR 60 c .
Pytanie jest takie czy tem produkt jest silny ?
czy jest to steryd i czy po cyklu z nim bede musial sie badac u specjalistow ? czy po t ym produkcje rosnie brzuch i czy sa problemy z sutkami ?
Jestem nowicjuszem wiec nie chce sobie sp******ic zycia.prosze was o powazne opinie na temat tego produktu
Pozdrawiam i zycze milego dnia :)
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
126
lodzianin1
Daj sobie luzu z tym badziewiem
Wiesz. tak czy siak mam to za free wiec jezeli ma to cos pomoc to bym skorzystal o ile nie bedzie zadnych skutkow ubocznych zwiazanych z zaburzeniem ukladu hormonalnego.czy mozesz sie wypowiedziec na tem temat
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
126
znalazlem wiecej info na temat tego produktu. jest to typowy inhibitor aromatazy. tutaj mam pytanko. czy moge uzywac tego produktu jako suplementu przedtreningowego ? dzis spozylem jedna kapsułke przed treningiem i niepowiem bo mialem pompe i lepiej mi sie cwiczylo. czy po cyklu z tym produktem musze robic badania na hormony czy to nie wplywa negatywnie na uklad hormonalny ?
prosze o odpowiedzi
Pozdro
Zmieniony przez - siemaziomales w dniu 2016-07-17 23:57:07
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
126
Nie do konca bo i jakies tam hormonowe skladniki tez ma ...
Testo-3 - a mixture of inhibiting aromatase complex phen-X1004 200 mg
(2S) -2 - (3,4-dihydroxyphenyl)-7-hydroxy-2 ,3-dihydrochromen-4-one
2 - (3,4-Dihydroxyphenyl) - 5,7-dihydroxy-4-chromenone
wiec moze ktos cos bardziej szczegolowo napisac czy sa jakies skutki ubocznie z zazywaniem tego zwiazane ??
pozdro
Zmieniony przez - siemaziomales w dniu 2016-07-18 00:55:54