Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
142
Witam,
Ćwiczę na siłowni ponad pół roku i zastanawiam się nad pierwszą odżywką.
Co myślicie o Megabolu STB? Czytałem opinie, że ma w miarę dobry skład i jest dobry dla ćwicżacych o małym stażu. Jeśli tak, to jak go brać w dni treningowe i nietrenigowe?
Szacuny
213
Napisanych postów
22991
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
173464
To bulk czyli połączenie białka i węglowodanów w stosunku ~50/50 służący do uzupełnienia diety, jeżeli posiadasz braki ujdzie, jeżeli nie masz diety to nią się zajmij.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
142
Amentoris
To bulk czyli połączenie białka i węglowodanów w stosunku ~50/50 służący do uzupełnienia diety, jeżeli posiadasz braki ujdzie, jeżeli nie masz diety to nią się zajmij.
Posiadam lekkie braki węglowodanów. W takim razie jest to dobry wybór? Czy jeśli wziąłbym jedno/dwa opakowania STB to ten mix kreatyny może wpłynąć na to, że swój pierwszy cykl kreatynowy, który planuję zrobić jakoś w listopadzie będę musiał przełoży na późniejszy okres?
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
142
wincol
a jak masz tylko lekkie braki wegli to lepiej uzupelnij je z jedzenia, latwo i tanio je uzupelnic wiec imo nie ma co na sile brac wegli w prochu
W takim razie jaką odżywkę polecasz na początek?
Cykl kreatynowy chciałbym zacząć jakoś w listopadzie, bo idę na studia, a wiadomo, że w październiku to często zdarzy mi się napić, a nie chciałbym pić podczas cyklu, dlatego szukam odżywki, która dalej by miała działanie takie jakie ma mieć nawet podczas spożywania alkoholu. Wiem, że nie jest on wskazany, ale świadomość, że ten 1. miesiąc taki będzie to branie kreatyny mija się chyba z celem.
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
142
Nie mówię o ciągłym chodzeniu pijanym czy coś, ale podejrzewam, że raz lub dwa razy na tydzień zdarzy mi się napić, dlatego chciałbym to jakoś pogodzić z siłownią :)