Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
wywalili mnie tu :D mam 2x butle megace czytałem ulotkę kilka razy, no ale:
jakie dawki ??cykl??? mam pewną niezgodność na ulotce :
Główne działania nieporzadane, występujące u pacjentów leczonych octanem megastrolu zwłaszcza w dużych dawkach to przyrost masy ciała Stosowana dawka to:
dorośli 400-800mg (10 do 20ml)
jaki wniosek duza dawka to 800mg czyli brac 20ml??
Waga:77
Wzrost 186
Skutki uboczne są przerażające, nawet zgon tam jest :P mam rozumieć ze to od otyłości takie skutki będą z 77kg na 110kg wskoczę? czy octan megastrolu sam w sobie jest tak niebezpieczny? ze przy wadze 77kg mogą takie skutki być ?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
. WIEK: 26
2. WAGA: 78
3. WZROST: 186
4. WYMIARY:
-biceps: 38
-klatka: 107
-udo: 67
-talia: 92
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6lat
6. DIETA: 4200kcl
-białko: 280
-węglowodany: 520
-tłuszcz: 120
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: metanabol 1-6tyg, test omnadren 1-7,testosteron prolongatum 1-9,
8. TRENING: wolne ciężary siłownia
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: metanabol +sustanon 1 rok
11. POZIOM BF%: 11%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik tendencja do chudnięcia
13. STAN ZDROWIA: ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 2148 kcal
Nie mam zamiaru stosować diety Rolanda Macdonalda tylko potrzebuje by wcisnąć jeszcze te 2x worki ryżu i 1 filet dodatkowo do tego co teraz mam w diecie.
Zmieniony przez - Kornel628 w dniu 2018-04-07 22:08:39