...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a po co ci to?
jesli chcesz rady daj ankiete działu
jesli chcesz rady daj ankiete działu

Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
...
Napisał(a)
niech zacznie od podaży witamin i kupi jakiś zwykły syrop na łaknienie,po megace może byc gino itp
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
mój w-fista, prywatnie kulturysta amator mawiał: "megace jest dla cielaków... a wiecie co sie robi z cielakami? najpierw tuczy, a potem czeka je śmierć"
taki off-top, ale coś prawdy jest

taki off-top, ale coś prawdy jest

...
Napisał(a)
trzeba byc anorektykiem , leniwcem albo idiotą biorąc Mege.mam nadzieje że jestes anorektykiem.
Jay Cutler lifestyle
...
Napisał(a)
trzeba byc anorektykiem lub człowiekiem który nie ma wogule apetytu,za cene megace masz cały cykl z profilaktyka na mecie i po cyklu zyskasz mase miesniowa a nie tłuszczowa,no chyba ze jestes wybitnie chudy wtedy megace co cos da przynajmniej kosci nie bedzie widac.
Sprubój w dawce 10ml rano przed sniadaniem,i tak codziennie
Sprubój w dawce 10ml rano przed sniadaniem,i tak codziennie
...
Napisał(a)
Na czczo może być zgaga. Można pić po pierwszym lekkim posiłku wcześnie z rana.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
ja pilem 10mg co drogi dzien na pusty zoladek
dieta byla dopieta na ostatni guziki sluzyl mi tylko jako pomoc w pochlonieciu szystkich prodoktow
dieta byla dopieta na ostatni guziki sluzyl mi tylko jako pomoc w pochlonieciu szystkich prodoktow
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!