...
Napisał(a)
siemka pewnie wielu z was slyszalo badz stosowalo melanotan 2. jakie dawki stosowaiscie? ile tgodni? znalazlem gdzies rozpiske stosowania moze ktos sie wypowiedziec?

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zacznij od ankiety dzialu
when im going to do some mountaineering actually im going back home
...
Napisał(a)
Pierwszy flakon co dzień po 1mg następnie 1 mg co 3 dni i jestem czarny
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Tez właśnie ostatnio o tym Myslalem , bo nawet nie mam kiedy pomyśleć o opalaniu na słońcu . A jak Rafał ze znamionami na ciele ? Powiększają sie albo czernieja bardziej ? To prawda , ze pigment tez wchodzi we włos i zarost tez ciemnieje ?
Zmieniony przez - Amg27 w dniu 2018-06-03 09:25:39
...
Napisał(a)
lodzianin1rowniez polecam ten sposob bo sam tak bralemPierwszy flakon co dzień po 1mg następnie 1 mg co 3 dni i jestem czarny
Nie wiem jak zarost ale na plecach sporo nowych pieprzykow
Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-06-03 10:12:05
...
Napisał(a)
Amg27Tez właśnie ostatnio o tym Myslalem , bo nawet nie mam kiedy pomyśleć o opalaniu na słońcu . A jak Rafał ze znamionami na ciele ? Powiększają sie albo czernieja bardziej ? To prawda , ze pigment tez wchodzi we włos i zarost tez ciemnieje ?
cos moze w tym byc bo mam wrazenie ze wlosy jk i zarost wydaja sie o trszke ciemnjejsze.. ale to juz zalezy chyba od wielu innych czynnikow..
...
Napisał(a)
Ja biore 0.5mg co dwa /3dni i jestem opalony zaj**iscie , bylem tylko dwa x na solarium po 8min , pieprzyki wyskakują na twarzy i.nie.tylko jiz przy takiej dawce wiec nie zwiekszam , przy 1mg ed to nie wiem co to by bylo . No i dodam ze ch*j stoi jak glupi.po tym . Po wbiciu bol zoladka 20min
1
...
Napisał(a)
jak już mnie dobrze trzasnie to nawet plamki czarne na ustach wywala
ale po odstawieniu schodzi

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Brałem MT2 ale to jakiś z 8 lat temu. Wtedy robiło się to tak, że się ładowało, a potem na podtrzymanie. Z tego co pamiętam jedna buteleczka przez tydzień i już około 7 dnia byłem "oliwkowy"(z natury raczej do bladych się zaliczam niż śniadych). Potem na podtrzymanie raz co kilka dni/tydzień wystarczy.
Po pierwsze do efektu nadal potrzebujesz się opalić!
To tylko tak działa, że jak już się opalisz po naładowaniu to będziesz miał ładną i ciemniejszą niż masz naturalnie opaleniznę. Ale samo wystawienie na promienie UV nadal jest konieczne tyle że lepszy i szybszy efekt jest.
Nie pamiętam jak włosy - ale znamiona na skórze czy też piegi stają się bardziej widoczne po MT2. Nic dziwnego bo przecież piegi to nic innego jak pigment źle ułożony. Z drugiej strony ciemniejsze piegi na ciemniejszej skórze i tak mniej widoczne niż łagodne piegi na białej. Tak mi się zdaje
Amg27Tez właśnie ostatnio o tym Myslalem , bo nawet nie mam kiedy pomyśleć o opalaniu na słońcu . A jak Rafał ze znamionami na ciele ? Powiększają sie albo czernieja bardziej ? To prawda , ze pigment tez wchodzi we włos i zarost tez ciemnieje ?
Po pierwsze do efektu nadal potrzebujesz się opalić!

Nie pamiętam jak włosy - ale znamiona na skórze czy też piegi stają się bardziej widoczne po MT2. Nic dziwnego bo przecież piegi to nic innego jak pigment źle ułożony. Z drugiej strony ciemniejsze piegi na ciemniejszej skórze i tak mniej widoczne niż łagodne piegi na białej. Tak mi się zdaje