Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
204
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7901
Witam,
od jakiegoś czasu zażywam melanotan 2, już jestem w połowie drugiej ampułki (10mg)- pierwszą i tą co teraz zażywam rozpuściłem w 2ml Aqua pro injectione polpharma. Ważę 84 kg i biorę po 1mg (8 kresek na insulinówce 1ml U-40)
Proszę mi powiedzieć po ilu już dawkach powinny być efekty ? Bo ja już z 15mg wlałem to do siebie i nie ma nic, żadnych efektów.... ogólnie to jestem z natury jasnej karnacji, ale mi się wydaje ,że jakieś małe efekty powinny być nie ? Albo ja coś źle robię... no nie wiem. Czy żeby efekty były trzeba się jeszcze opalać na słońcu, albo solarium ?
Możliwe jest też ,że mogłem kupić badziewie, z takiej strony to trochę było podejrzane, ale zaryzykowałem. teraz mam pytanie, umiał by ktoś mi załatwić oryginał, albo wie gdzie idzie kupić ? :)
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Zmieniony przez - miczelx w dniu 2013-07-08 16:42:23
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
kolego samo g**** da musisz wyjść na słonce solarium ja robilem to tak 1 mg co dznienie po 3 dniach solka za na stepne 3 dni znow solka i zna na stepne 3 dni znow solka co dzniennie bilem 1 mg warze 108 kg zużyłem jakeis 10 inj 3 razy na solce i jestem czarnuch i tera daje co 5-6 dni 1 mg bez słońca i bez solki bardzo słabo będzie jeszcze napisz jak to bijesz czy jak wbijasz podskórnie w brzuch czy robi się ciepło czy robi się nie dobrze w brzuchu ?
Szacuny
2
Napisanych postów
204
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7901
Wbijam w brzuch z prawej lub lewej strony, hmm wbijam to tak 1,5 godziny przed snem. Szczerze nic mi się nie robi, ani mnie brzuch nie boli ani mi nie jest ciepło, normalnie się czuje.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
to hyba masz na prawde lipny ten melanotan po moim to nie dobze mi dobre 5 min po wbiciu i cieplo sie robi ja mam bez etykiet z czrwonym kapslem i jest to hyba najmocnijszy z jakich mailem milem tez taki jak ty i z zielonym kapslem i foxa kazdy działał podobnie
Szacuny
175
Napisanych postów
1313
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
54994
Stosowałem obecnie kilka dni temu, kupiłem sobie 30mg bo myślałem że na moją bladość to 20mg będzie mało Wbiłem 1butle ( 1mg ed ) + do tego praca na zewnątrz + słońce = taka opalenizna że o japyerdole śmiali się ze mnie w pracy że jestem blady jak ściana, a teraz nie mogą w to uwierzyć jak mnie tak szybko i tak mega opaliło w kilka dni, gdzie oni mocno opaleni wyglądają teraz przy mnie meega blado Ludzie w okolicy mnie nie poznają Nie biorę nawet żadnych dawek podtrzymujących ani nic, a dalej z dnia na dzień brązowieję coraz bardziej )
Po strzale dziwne uczucie w brzuchu, lekko puls podskakuje i ciepło mi się robi przez chwilę ;) Melanotan jednym słowem jeśli org. to środek Zayebisty! :)
Szacuny
429
Napisanych postów
3303
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
130901
melka wcale nie musiala byc felerna.. raczej zerowa wiedza bijącego tutaj.. najpierw czyta sie o danym srodku a nie zadaje dziwne pytania typu czy trzeba wychodzic na slonce.. to tak jak bic tescia i palcem nie kiwnac na silce a liczyc na to ze zrobi z ciebie colemana
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja nie mialem, po strzale skutkow ubocznych a melka dzialala jak trzeba solara jest obowiazkowa bilem przez 7 dni bez solary i nic poszedem raz potem drugi i efekt zauwazalny po 3 razie wygladalem jak murzyn
Szacuny
175
Napisanych postów
1313
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
54994
Bez słońca/solki ten środek nic nie daje. Mnie zawsze spiekało na czerwono i nigdy nie mogło mi to przejść w brąz, parę dni mnie popiekło byłem czerwony, wbiłem melanotan i momentalnie wszystko pięknie zbrązowiało i opalenizna mega ;)