Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5
Ja też dopiero zaczynam i zaobserwowałam kilka istotnych rzeczy brak apetytu, ból mięśni, lekkie wahania ciśnienia, problem z koncentracją i zaraz po zastrzyku duże uderzenie ciepła...
Ale to wcale mnie nie zniechęca...
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5
Pieprzyki wychodzą przy każdym rodzaju opalania, jednemu bardziej innym mniej, tak samo i przy stosowaniu Melanotanu.
Opalenizna ma bardzo ładny kolor o ile nie przekroczy sie odpowiedniej dawki, zależnej od masy ciała.
Fiolka 10mg (cena ok 150 zł) starcza na ok 10 zastrzyków, przy mniejszej wadze ciała na dłużej...
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
308
Witam!!!
chciala bym zaczac przyjmowac melanotan II!!! moze ktos wie czy ten hormon ma wplyw na antykoncepcje??? mam na mysli czy moze oslabic tabletki.przeszukalam juz wszystki mozliwe fora i stronki w necie i nic.tylko nie piszcie,ze powinnam spytac mojego lekarza.nie mieszkam w Polsce i uwierzcie mi tutejsi lekarze sa bardzo zacofani i raczej tego nie wiedza...
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8
zastrzyki.. no nie wiem.. ja tam wolę jednak suplementy. Booster i Mega Bronzer są ok. To są suplementy marki Onyx- firma z USA zajmuje sie kosmetykami do solarium więc chbya najlepiej wiedzą jak uzyskać opaloną skórę. Ja kupuje przez internet podobno są też w aptekach.