warto zakupic? dobrze sie jezdzi na tego typu rowerze? gorala mam do lasu w konkrecie ale chce cos na szose.brak barana dla mnie jest plusem z racji wygody a scigac sie nie zamierzam.jaki rozmiar ramy wybrac majac 182 cm wzrostu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Samo podanie wzrostu nie wystarczy. Zmierz jaką masz długość nogi, później pomnóż przez... ( no i tutaj nie pamiętam wartości dla Crossa.. chyba 0,58 ?) Otrzymany wynik podziel przez 2,54 i masz rozmiar ramy. Druga sprawa jest taka że najlepiej osobiście pójść do sklepu i przymierzyć się do roweru.
Kris
"Cierpliwość to zaleta która wypłaca wysokie dywidendy."
...
Napisał(a)
z przymiarka do rowerka to jasna sprawa. a ogolna jakas opinia? dobrze sie na tym smiga? da rade wykrecic 100-150 km?
...
Napisał(a)
Nie jeździłem i ogólnie to nie spotkałem się z tym rowerem ;) Jak dobierzesz ramę to z pewnością dobrze się będzie śmigać, a jeżeli chodzi o dystans to wszystko zależy od Ciebie.. jak będziesz trenował i ogólnie będzie Ci się chciało to nie widzę problemu by robić trasy 100 km i więcej. ;)
Kris
"Cierpliwość to zaleta która wypłaca wysokie dywidendy."
...
Napisał(a)
Jakos jak dla mnie dziwnie wyglada ten rower na zdjeciach. Wydaj sie byc poelczeniem roweru szosowego/czegoś ala do jazdy po mieście. Nie wiem jak będzie wypadać takie polaczenie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!