Szacuny
0
Napisanych postów
187
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2629
WItam
WIe ktoś może gdzie najlepiej w internecie dostane 28 kapsułek Meridii 15mg , najlepiej ze sprawdzonego źródła, może ktoś stosował to?
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
187
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2629
To nie dla mnie , a dla mamy.
Niewiem poco jej to , bo nawet diety niema ,ale powiedziala ze jak jej tego niekupie to zaplaci w sklepie 400zl.A w necie kolo 200 kosztuje.
Szacuny
60
Napisanych postów
20426
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
84647
Bez recepty nie dostanie.
Odradź jej, bez diety to nie ma żadnego sensu, a lek (!), ponieważ działa 'ośrodkowo' może spowodować spore jojo po tym, jak skończy go przyjmować...
Szacuny
0
Napisanych postów
187
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2629
Rozumiem was i sądze tak samo ,ale chyba nic nieporadze bede jej to musial zakupic od kogos kto z zagranicy sciaga,chyba ze uda mi sie ja wyslac do dietetyka albo niewiem gdzie.Gorzej niz z dzieckiem sie z nia gada:/.Jak jej mowie ze schudnie 5 przytyje 10 to mowi ze te tabletki dzialaja i niema efektu jojo
Szacuny
0
Napisanych postów
187
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2629
Nie byla u zadnego lekarza ani nigdzie.Od paru lat ciagle kupuje jakies tabletki i "diety cud" stosuje Niewiem ile tysiecy na to wydala ,ale to juz nie moj problem .Od kogos uslyszala o tym i musi to kupic , a jakie sa skutki uboczne tego moze to ja przekona???
Szacuny
5
Napisanych postów
635
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
19878
jak to nie twoj problem, pomysl, ze czesc z tej sumy by mogla byc wydana na ciebie , takze wez jakos przekonaj ta mame do bardziej racjonalnych pomyslow..
A jesli juz sie zdecyduje na ta meridie to chociaz pod kontrola lekarze niech sie za to zabiera
Zmieniony przez - coverley w dniu 2006-06-02 14:32:56