O pierwszym białku nie ma zbyt wiele wiadomości na forum a koleś w sklepie je poleca, wcześniej kupowałem to drogie. Zastanawiam sie nad zmianą. Jakieś opinie tych ktorzy brali Met-rxa??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
>>>unreal definition<<<
...
Napisał(a)
to prawda ja zawsze kupowałem elite waniliowy i niebo w gębie, ale wiadomo nie smak jest najważniejszy, co do składu i jakości jakieś sugestie?
...
Napisał(a)
co do skladu do dymatize lepiej wychodzi
ma wiecej bialka w 100g i lepszy profil aminokwasowy
to tyle co mozna wyczytac z ulotki na jednym i drugim
co jest w srodku tego nie wie nikt
bialka rodzimych firm sa pewniejszym wyborem jezeli chodzi o to co jest w srodku
wg mnie oczywiscie
Zmieniony przez - xxxxxl w dniu 2009-10-16 13:04:58
ma wiecej bialka w 100g i lepszy profil aminokwasowy
to tyle co mozna wyczytac z ulotki na jednym i drugim
co jest w srodku tego nie wie nikt

bialka rodzimych firm sa pewniejszym wyborem jezeli chodzi o to co jest w srodku
wg mnie oczywiscie

Zmieniony przez - xxxxxl w dniu 2009-10-16 13:04:58
>>>unreal definition<<<
...
Napisał(a)
met rx jest przecietny w smaku
dymatize duzo lepszy
osobiscie polecam dymatize gourment -najlepsze bialko smakowo jakie pilem a sporo tego sie przewinalo.
dymatize duzo lepszy
osobiscie polecam dymatize gourment -najlepsze bialko smakowo jakie pilem a sporo tego sie przewinalo.
MOJE ZDJĘCIE:
http://www.sfd.pl/Plecki-t192916-s5.html
...
Napisał(a)
dzieki za odpowiedz, ja zawsze mieszam białka z mlekiem, slyszalem że met-rx jest bardziej przeznaczony do mieszania z wodą, ze wtedy lepiej smakuje i szybciej sie wchłania. Ale ok nie będe experymentował pozostane przy elite:D
...
Napisał(a)
met-rx można z wodą jak i z mlekiem zależy od gustu ,wchłonie się bez różnicy
PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
Wlasnie kupilem to bialeczko i niepokoi mnie jedna rzecz jest strasznie gorzkie w smaku czy tak powinno byc ? bo wydaje mi sie ze cos jest z nim nie tak.
...
Napisał(a)
Jakie kupiłeś ? i jaki smak > ?
Jedz jak facet, planuj dokładnie spulementację, trenuj mądrze, a staniesz się wielkim sk***yyysynem. A jak nie to zaproś na noc dziewczynę i będziesz szczęśliwym człowiekiem...
...
Napisał(a)
MET-Rx truskawka. kupilem 2 opakowania i tak ochydnie smakuje ze jak mam ja pic to mnie zbiera .. juz wiele odzywek mialem ale ta jest zdecydowanie najgorsza w smaku
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Kraetyna-krótkie pytanie;)
Następny temat