...
Napisał(a)
Witam. Przymierzam się do pierwszego cyklu, zastanawiam się nad meta albo epi z WXN, co sądzicie ? Skłaniał bym się ku epi bo nie zaleje tak wodą i mniejsza szansa na Gino. Tylko czy epi z WXN będzie dobre ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Turka ok Poleć 10 tyg. Na początek daj ze 30 mg na 2 tyg. Zobaczysz jak reagujesz później podbicie dawki
...
Napisał(a)
1. WIEK: 31
2. WAGA: 94
3. WZROST: 184
4. WYMIARY:
-biceps:39
-klatka:110
-udo:59
-talia: 93
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2 lata
6. DIETA:
-białko: 190g
-węglowodany: 360g
-tłuszcz:90g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: żadnego
8. TRENING: push/pul
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 20% max
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 75kg
-martwy ciąg: 110kg
-przysiad: 90kg
Wyniki w 4 seriach po 6 powtórzeń, nie robię maxów
Masowałem od lipca, aktualnie zaczynam 4-6 tygodni minicuta. Później chciałbym wejść na coś mocniejszego
Zmieniony przez - Arek783 w dniu 2020-10-01 18:58:13
2. WAGA: 94
3. WZROST: 184
4. WYMIARY:
-biceps:39
-klatka:110
-udo:59
-talia: 93
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2 lata
6. DIETA:
-białko: 190g
-węglowodany: 360g
-tłuszcz:90g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: żadnego
8. TRENING: push/pul
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 20% max
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 75kg
-martwy ciąg: 110kg
-przysiad: 90kg
Wyniki w 4 seriach po 6 powtórzeń, nie robię maxów
Masowałem od lipca, aktualnie zaczynam 4-6 tygodni minicuta. Później chciałbym wejść na coś mocniejszego
Zmieniony przez - Arek783 w dniu 2020-10-01 18:58:13
...
Napisał(a)
Arek ja bym ci doradził jak to mowią do sterydów nie namawiam,ale daruj sobie mietka jak chcesz się już wjści na to ,to tak patrząc na ankiete to widzę tu testa enana 250mg.na pierwszy kontakt starczy.po mitku tylko wody naciągniesz potem to spadnie i tyle.
Testa pdjedziesz z 8-12 tyg tluszczy trochę zejdzie wyniki poprawisz i masa zostanie.tak moja opinia.
Testa pdjedziesz z 8-12 tyg tluszczy trochę zejdzie wyniki poprawisz i masa zostanie.tak moja opinia.
...
Napisał(a)
Myślałem o enanie ale 12 tygodni to do końca roku mi zejdzie, a będą święta, sylwester, nie wiem jak impreza sylwestrowa ma się do bomby. a propa nie chce, injekcje co drugi dzień odpadają. Z tym chce wystartować w nowym roku. A teraz myślałem o jakimś krótkim cyklu, tak na rozgrzewkę. co myślicie o epi z wxn?
...
Napisał(a)
Arek szkoda kasy i wątroby a efekty mierne.
Jak coś tamłykiesz w trakcie cyklu na testeronie nic się nie stanie .Podejdzi do sprawy poważnie a taki cykl na rozgrzewkę to co chcesz tym osiągnąć .depresje po spadku
Jak coś tamłykiesz w trakcie cyklu na testeronie nic się nie stanie .Podejdzi do sprawy poważnie a taki cykl na rozgrzewkę to co chcesz tym osiągnąć .depresje po spadku

...
Napisał(a)
Zacznij od badan sprawdzenia hormonow oraz stanu zdrowia, wtedy mozna myslec dalej co i jak
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
HTZ-TRT - Stala Dozywotnia Suplementacja Plusy i Minusy
Następny temat