...
Napisał(a)
Witam meta w strzałach nie jest tak popularna jak tabsy wiec pytanie co do strzałów metki jak często jakie dawki po jakim czasie już ja czuć i czy blokuje apetyt i ora bebechy tak jak oral meta może ma ktoś dłuższe doświadczenie z metka injec to niech objaśni co i jak i jakie opinie ma metka iniekcyjna niby nowość Malay Tigera 1ml/50mg
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Krzyku metę inj brałeś eod , natomiast brałeś 2h przed treningiem czy o jakiejś dowolnej porze ? Też zastanawiam się nad metą inj.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
To akurat żadna nowość . Wstaw ankietę działu
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
maćkowiakWitam meta w strzałach nie jest tak popularna jak tabsy wiec pytanie co do strzałów metki jak często jakie dawki po jakim czasie już ja czuć i czy blokuje apetyt i ora bebechy tak jak oral meta może ma ktoś dłuższe doświadczenie z metka injec to niech objaśni co i jak i jakie opinie ma metka iniekcyjna niby nowość Malay Tigera 1ml/50mg
Pare tyg temu wyszła metka iniekcyjna solo Malay, dotychczas była tylko tbl solo & tbl mix oraz w blend.
Co do orania flaków/bebecha to kwestia indywidualna, ja np lepiej znosiłem inj jeśli chodzi o flaki, wątroba tak samo przerabia tbl czy inj więc tutaj nie ma co rozważać.
Co do cyklu to ankieta. A dawkowanie indywidualne pod doświadczenie, od ed po e2-3d nawet.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Krzykacz to iniekcyjna mete mozna dawac e2d i nie bedzie duzych wachan stezenia? Pytam bo bede lecial npp meta inj to bym robil strzaly metki e2d razem z npp
...
Napisał(a)
Ok to bede bil metke e2d, propa na wiosne dopiero odpale, enana 250/300mg e2d do tego bd leciał
...
Napisał(a)
krzykaczod ed po e2-3d nawet.
e3d? Ma to sens? To jaki okres półtrwania ma meta inj?
...
Napisał(a)
To i ja się do pytania dorzucę bo nigdy nie myślałem o mecie w strzałach ze względu na dawkowanie każdego dnia. Krzykacz to ja zapodam co drugi dzień metę inj. + prop + tren ace plis plis plis pozwòl proszę i napisz że będzie ok(:
A to meta inj nie działa tylko 4 -6 h ?
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2016-10-15 21:23:59
A to meta inj nie działa tylko 4 -6 h ?
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2016-10-15 21:23:59
...
Napisał(a)
Zeby symulowac stezenie tabs mete inj trzeba podobac codziennie, jest to forma bezestrowac dziala natychmiast,
Blokuje apetyt niestety ale osobiscie inj toleruje lepiej niz tabs
Blokuje apetyt niestety ale osobiscie inj toleruje lepiej niz tabs
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
patryk173krzykaczod ed po e2-3d nawet.
e3d? Ma to sens? To jaki okres półtrwania ma meta inj?
W zależności z czym łączysz, jeśli leci solo ed/e2d jest ok, jeśli np prop+npp czy tren można podawać e3d.
Można też podawać w celach czysto 'pomocniczych' dla stawów wtedy 2x week robi robotę. Coś na wzór podawania niewielkich dawek npp czy dd. Wszystko zależy kto co i w jakim celu bierze.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Mi orale strasznie blokuja wlasnie apetyt, czytalem ze inj nie blokuja apetytu i zaplanowalem 16tyg na oralach inj, po 8 tyg meta i wino ;) to co szykowac sie juz na blok apetytu? Od tyg leci wino inj i apetyt jest narazie normalnie..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!