...
Napisał(a)
Witam, mam takie pytanie czy metanabol JELFA dostanę normalnie w aptece? I w jakich granicach się mieści cena 60kaps.?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
chociaż lek jest nadal zarejestrowany to ostatnie zamówienia z hurtowni realizowane były w październiku/listopadzie 2011r. Sam mam recepty którymi moge sobie teraz tyłek podetrzeć...
...
Napisał(a)
a nie łaska sobie cenę sprawdzić chociażby na jakiejkolwiek stronie internetowej apteki? a o dostępność też powinieneś pytać raczej w aptece niż tu
...
Napisał(a)
Ja bralem, + 20 kg w 3 tygodnie, czystymiesien, nawet diety nie trzeba trzymac
1
...
Napisał(a)
ostatnio pytałem o mete Jelfy w aptece i uzyskałem odpowiedź ze Jelfa już dawno mety nie produkuje i w żadnej aptece nie dostanę , ponoć została wycofana z obrotu i została tylko poczciwa omka i prolo.
Ale patrzyłem na stronie Jelfy i jet Meta a w aptekach nie mają jak to jest rzeczywiście wycofana z obrotu???
Ale patrzyłem na stronie Jelfy i jet Meta a w aptekach nie mają jak to jest rzeczywiście wycofana z obrotu???
"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
...
Napisał(a)
Ją też od kilku miesięcy próbuje dostać to w aptece i bez skutku .. sam już nie wiem jak z tym jest..
Przed Uzyciem Omnadrenu Skonsultuj sie z lekarzem lub z farmaceutą..
...
Napisał(a)
jeszcze meta Androxena jest

"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
...
Napisał(a)
"Ja bralem, + 20 kg w 3 tygodnie, czystymiesien, nawet diety nie trzeba trzymac"
Ty chyba jaja sobie ze mnie robisz...
Ty chyba jaja sobie ze mnie robisz...
...
Napisał(a)
No własnie kult jaja sobie robisz?Bez diety jechałes?Przeciez dieta to podstawa

...
Napisał(a)
Nie po to się bierze koksy żeby katować się dietą... 

1
Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/pater007_every_day_makes_a_difference-t999129.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!