...
Napisał(a)
Mam pytanie co do dawkowania dziennego 200 tabletek metanabolu w cyklu 456654 aby dojsc do jak najwiekszych efektów(chodzi mi o pory dnia)... i jeszcze jedno pytanie które jest nawiązaniem do wcześniejszego: czy różnica w dziennym dawkowaniu ma duży wpływ na efekty? ( chodzi mi o to czy jest różnica w efektach jedząc powiedzmy 4 tabletki na raz bądź rozłożyć je na cały dzień)
4
...
Napisał(a)
"Podrabiany: średnio
Dla kobiet: nie
Dla początkujących: tak
Dawkowanie: 20-40 mg dziennie (mężczyźni)
Skutki uboczne: średnie lub duże
Zastosowanie: siła, masa
Okres półtrwania: 3-5 h [1]
Typowa długość cyklu: 6-8 tygodni
Aromatyzacja: tak, silna
Metanabol, czyli popularna metka, jest jednym z najczęściej stosowanych i najbardziej rozpowszechnionych środków dopingujących na świecie. Methandrostenolone powstał w latach 50 XX wieku, był efektem poszukiwań oralnej wersji testosteronu. Jeżeli cząsteczka testosteronu nie zostanie odpowiednio zmodyfikowana, w układzie pokarmowym i wątrobie rozbita zostanie do 98% substancji aktywnej. Dlatego doustne sterydy anaboliczno-androgenne mają grupę np. metylową, z reguły przy atomie węgla (C17). Proces ten chroni związek przy pierwszym przejściu, jednocześnie znacząco zwiększa toksyczność dla wątroby."
Więcej -> doping.pl
Dla kobiet: nie
Dla początkujących: tak
Dawkowanie: 20-40 mg dziennie (mężczyźni)
Skutki uboczne: średnie lub duże
Zastosowanie: siła, masa
Okres półtrwania: 3-5 h [1]
Typowa długość cyklu: 6-8 tygodni
Aromatyzacja: tak, silna
Metanabol, czyli popularna metka, jest jednym z najczęściej stosowanych i najbardziej rozpowszechnionych środków dopingujących na świecie. Methandrostenolone powstał w latach 50 XX wieku, był efektem poszukiwań oralnej wersji testosteronu. Jeżeli cząsteczka testosteronu nie zostanie odpowiednio zmodyfikowana, w układzie pokarmowym i wątrobie rozbita zostanie do 98% substancji aktywnej. Dlatego doustne sterydy anaboliczno-androgenne mają grupę np. metylową, z reguły przy atomie węgla (C17). Proces ten chroni związek przy pierwszym przejściu, jednocześnie znacząco zwiększa toksyczność dla wątroby."
Więcej -> doping.pl
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ziomek za diete/trening sie wejz a nie za mete
7
Nadchodzi sezon zimowy - czas sie masować
...
Napisał(a)
Mozesz wziasc rano 2 potem kolejne dwie co 4 godziny.
2
Push The Limits!!!
...
Napisał(a)
jest roznica bo meta utrzymuje wysokie stezenie stosunkowo krotko po wszamaniu. Wiec najlepiej lykac co 4-5 godzin jedna tabletke, oczywiscie jak juz masz 6 dziennie to mozesz czesciej, ale zawsze lepiej jedna co kilka godzin niz 2 czy 3 na raz. Jedna jesz do sniadania druga do drugiego sniadania trzecia do obiadu czwarta przed treningiem piata po treningu i szosta do kolacji (przykladowo). Najlepiej z posilkami, jak bedziesz szamal na czczo to mozesz miec problemy z zoladkiem np zgaga.
7
...
Napisał(a)
juz zaczalem brac wiec chce wiedziec kiedy lepiej po prostu :) a propo tych wielkich przeciwskazań... mam kolege który ma aktualnie 19 lat a ćwiczy od dwóch... po 2 miesiacach treningu siegnal po 200 tabletek metanabolu (majac nie całe 17 lat) ważył około 65kg a w bicepsie miał 32cm.. po cyklu przytył jakieś 12kg a ręka urosła mu o 8cm czyli do 40... za pół roku zrobil kolejny cykl i na tym na razie zakonczyl doping... ćwiczy do tej pory regularnie 3 razy w tygodniu i oczywiscie odpowiednio sie odzywia... aktualnie waży 92kg, w łapie ma 46cm i dobrą rzeźbe :) nie miał żadnych widocznych skutków ubocznych i do tej pory wszystko przebiega bardzo dobrze... wątrobe pewnie ma uszkodzoną lecz ja osobiście wnioskując po wypowiedziach forumowiczów i zdaniu praktyków którzy nie siedzą na forum doszedlem do wniosku że skutki uboczne można mieć po naprawde dużych dawkach i powtarzających się długotygodniowych cyklach (np 8 tygodni). Chyba że człowiek ma słaby organizm to jest inna sprawa
4
...
Napisał(a)
i chcialem zaznaczyć że on nie bral mety co 4 godziny tylko łykał praktycznie naraz... no może jak powiedzmy miał 6 tabletek to brał 3 i za dwie godziny następne 3... mowa o jego pierwszym cyklu
I chcialem zebyscie mi odpowiedzieli również na drugie pytanie w temacie dotyczące tej różnicy w efektach jak i może w skutkach ubocznych
I chcialem zebyscie mi odpowiedzieli również na drugie pytanie w temacie dotyczące tej różnicy w efektach jak i może w skutkach ubocznych
5
...
Napisał(a)
chcialbym zeby wypowiedzial sie ktos kto ma o tym pojęcie lub to brał a nie czytelnik/powtarzacz
5
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
..... wbijaj i pisz co wiesz..... !!;]
Następny temat