...
Napisał(a)
Pytanie do tych co stosowali Sdrol,jakie efekty po nim zanotowali,przez jaki okres brany i jak stosowany-czy dawki dzielone w ciagu dnia czy jedna przed treninowo?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dawkowanie jak i długość cyklu dobiera się indywidualnie
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
widze mm napisal ze sdrol czolowy srodek a juz owstaja tematy i pm wariuje lo
sdrol, nabicie, pompa, sila okrutna, srodek bardzo toksyczny, metylowany wiec jak ktos ma slabsze kichy to po kilku dniach i tak pewnie odpusci, profilaktyka powinna byc dograna przy takich srodkach, ja osobiscie 4 tyg 30mg dzienie, to dla mnie bylo najlepiej, ale duzo innych osob nawet na 10mg dzienie notuje super rezultaty, wiec sobie wyproboj zalozmy 10mg i zobaczysz, to srodek ktory czuc odrazu, bedzie slabo podbijesz na 20 i zobaczysz

...
Napisał(a)
jakby porownac te 30mg ed superdrola to do jakiej dawki mety taki odpowiednik ? 80mg metki ? %)
...
Napisał(a)
trancepolandjakby porownac te 30mg ed superdrola to do jakiej dawki mety taki odpowiednik ? 80mg metki ? %)
ciezko mi powiedziec, dla mnie wogole dwa inne srodki
meta to taka ,miekka, masa idzie nawet trzymajac miske w porownaniu do sdrola, tu jest nabicie, pekatosc itp
foto co mam w awatarze to wtedy lecial sdrol alphy, wcale miska nie byla super dopieta, byl to recomp niestety nie mam foto z przed, ale porobilo mnie wtedy naprawde super, to byl 1 kontakt z takim srodkiem
Zmieniony przez - mm1986 w dniu 2016-02-24 01:10:50
1
...
Napisał(a)
trancepolandbebechy jak? heparegen/? co lecialo oslonowo? badania robiles itp
Robilem badania, watroba wiadomo dostala po dupie, ale moja watroba akurat jest mocna, nie mam klopoty wogole, po cyklu podpreperowalem troche i wszystko ok, u kogos innego moze byc innaczej.
W trakcie jadlem emanere i probiotyk wiec zgagy, bol zaladku itp nie bylo a czesto ludzie sie skarza. Na cyklu z oralami nigdy nie jem zadnych oslonek na watrobe, nie odczuwam wogole dzialania, czy jem czy nie jest to samo, tyle ze pare $ zaosczedzonych
...
Napisał(a)
drMNKKg ida do gory przy dobrej misce?
tak, ale nie polecam sa lepsze srodki,
patrzac sajdy/ przyrosty
i podstawa to inj na dluzsza mete

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!