Ostatnio u mnie w miesnym pojawila sie takowa .. nie wiecie jaki ona ma hmmm ... skład?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja wiem. Łosoś - 60%, metanadren 20%, spulchniacze - 20% 

"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
...
Napisał(a)
Pewnie spoto syfu tam daja, same najtansze elemeny ryby + dodatki.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Jadlem jest calkiem w ci** i wcale niejest to z ryb nazywa sie to tylko tak z powodu koloru przypominajacego lososia
Zycie to nie bajka....
Ani nie film akcji!
Ani nie ring!
...
Napisał(a)
metka lososiowa to 100% wieprzowiny
nazywa sie lososiowa bo ma taki kolor.

...
Napisał(a)
btw są wędliny z łososia i kabanosy z łososia.
wiem, bo zawsze jak jestem w tesco, to biegnę do lodówki w poszukiwaniu promocji. ostatnio kupuję 250 g łosia za 2,99 pln. wychodzi taniej niż kiełbacha. i powiem Wam, że jedząc sporo taniego łososia kupuję od czasu jakiegoś wypasa (60-100 pln/kg) i szczerze mówiąc na blind testach nie poznałbym który jest który.
wracając do wędlin i kabanosów, to kabanosów nie jadłem, ale wyglądaja jak wieprzowe, z tym, że zagęszczane, barwione i cośtam jeszcze. "wędlinę" z łosia jadłem kiedyś w gościach, bardzo dobra była
pozdr
Zmieniony przez - duch_banka w dniu 2007-02-15 11:40:17
wiem, bo zawsze jak jestem w tesco, to biegnę do lodówki w poszukiwaniu promocji. ostatnio kupuję 250 g łosia za 2,99 pln. wychodzi taniej niż kiełbacha. i powiem Wam, że jedząc sporo taniego łososia kupuję od czasu jakiegoś wypasa (60-100 pln/kg) i szczerze mówiąc na blind testach nie poznałbym który jest który.
wracając do wędlin i kabanosów, to kabanosów nie jadłem, ale wyglądaja jak wieprzowe, z tym, że zagęszczane, barwione i cośtam jeszcze. "wędlinę" z łosia jadłem kiedyś w gościach, bardzo dobra była
pozdr
Zmieniony przez - duch_banka w dniu 2007-02-15 11:40:17
pomogłem?
to nakarm dziecko www.pajacyk.pl
...
Napisał(a)
To lipex ... a taka dobra :P Poszukam czegoś innego ale trudno cos znalesc na moim wypi*dziejewiu :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!