Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Metylotestosteron?

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 14001

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Co to takiego ten metylotestosteron? Na co jest, czy jest dobry na masę, ile kosztuje, pod jakimi nazwami występuje, przez ile go brać? To są pytania frapujące mnie od pewnego czasu. Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na nie?

Collin Mc Hertz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4064 Napisanych postów 45443 Wiek 4 lata Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 348504
Witam

Zacznijmy od tego czym jest i jakie ma zastosowanie metylotestosteron ? Otóż preparat ten stosowany jest przy niedoborach białka i w przypadku zaników mięśni przy ciężkich chorobach. Niektórzy wykorzystują go również jako środek dopingujący. Metylostestosteron zaliczyć możemy do sterydów anabolicznych, który został wprowadzony w 1958r na rynek amerykański. Od dawna używany jest przez kulturystów w celu zwiększenia przyrostów masy. W późniejszym okresie związek ten został zakazany i wycofany z obrotu w Stanach Zjednoczonych. Aktualnie nie dostaniemy oryginału wyprodukowanego w Polsce, jedynie undery.

Stosowanie takich środków jednak nie ma większego sensu, gdyż będzie więcej strat niż pożytku. Tabletki te bardzo mocno obciążają wątrobę i ich stosowanie może prowadzić do jej uszkodzenia. Najlepiej wybierać zwykły testosteron w formie inienkcyjnej taki jak propionate, enathate czy cypionate.

Pozdrawiam

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„

Pilny student Vincea.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
to najgorszy steryd jaki możesz tylko brać występuje w tabletkach ba rdzo ale to bardzo szkodliwy na wątrobę produkowany np we francji
szczerze odradzam szkodliwi i niewielke przyrosty

tomfok
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Taaa z notatek wyczytałem baaardzo toksyczny, a do tego w małym stopniu przyswajalny.

Tomek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 3310 Wiek 48 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 6462
dziala bardziej na agresje i dlatego boksezy go stosujom i amerykanscy futbolowcy

Aptekarz
Moderator dz.Doping

Gdzie jest droga do spoczynku światła? (...)
Jeśli to wiesz, to wtedyś się rodził,
a liczba twych dni jest ogromna.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Dobra, bóg zapłać, odradziliście mi. Teraz już wiem, że nie jest dla mnie. Na razionko

Collin Mc Hertz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 2836 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 25754
dzisiaj klient, opowiadal mi jakie to jest wspaniale ponoc klientowi przez 4 tygodnie bardzo duzo poszlo masy i sily, ale domyslalem sie ze jest bardzo toksyczne, czyli lepszy metanabol?

deadmike

Przyszły Mr O

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 199 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 24024
znam gościa który sikał po tym na jasno zielony kolor.żadnych efektów nie miał.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
wygrzebales z archiwum ...:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
mayday po co dawac nowe skoro sa stare(czy jakos tak :PPP) szybko doszedlem do wnisku ze jednak metanabol lepszy...

deadmike

Przyszły Mr O

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
tylko ja moge uzywac 3 kropek ...
:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
przepraszam.... ;)))

deadmike

Przyszły Mr O

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

stanazol

Następny temat

jestem chyba (nie)normalny....

Spalanie
Polecane artykuły