Collin Mc Hertz
...
Napisał(a)
Co to takiego ten metylotestosteron? Na co jest, czy jest dobry na masę, ile kosztuje, pod jakimi nazwami występuje, przez ile go brać? To są pytania frapujące mnie od pewnego czasu. Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na nie?
Collin Mc Hertz
Collin Mc Hertz
...
Napisał(a)
Witam
Zacznijmy od tego czym jest i jakie ma zastosowanie metylotestosteron ? Otóż preparat ten stosowany jest przy niedoborach białka i w przypadku zaników mięśni przy ciężkich chorobach. Niektórzy wykorzystują go również jako środek dopingujący. Metylostestosteron zaliczyć możemy do sterydów anabolicznych, który został wprowadzony w 1958r na rynek amerykański. Od dawna używany jest przez kulturystów w celu zwiększenia przyrostów masy. W późniejszym okresie związek ten został zakazany i wycofany z obrotu w Stanach Zjednoczonych. Aktualnie nie dostaniemy oryginału wyprodukowanego w Polsce, jedynie undery.
Stosowanie takich środków jednak nie ma większego sensu, gdyż będzie więcej strat niż pożytku. Tabletki te bardzo mocno obciążają wątrobę i ich stosowanie może prowadzić do jej uszkodzenia. Najlepiej wybierać zwykły testosteron w formie inienkcyjnej taki jak propionate, enathate czy cypionate.
Pozdrawiam

Zacznijmy od tego czym jest i jakie ma zastosowanie metylotestosteron ? Otóż preparat ten stosowany jest przy niedoborach białka i w przypadku zaników mięśni przy ciężkich chorobach. Niektórzy wykorzystują go również jako środek dopingujący. Metylostestosteron zaliczyć możemy do sterydów anabolicznych, który został wprowadzony w 1958r na rynek amerykański. Od dawna używany jest przez kulturystów w celu zwiększenia przyrostów masy. W późniejszym okresie związek ten został zakazany i wycofany z obrotu w Stanach Zjednoczonych. Aktualnie nie dostaniemy oryginału wyprodukowanego w Polsce, jedynie undery.
Stosowanie takich środków jednak nie ma większego sensu, gdyż będzie więcej strat niż pożytku. Tabletki te bardzo mocno obciążają wątrobę i ich stosowanie może prowadzić do jej uszkodzenia. Najlepiej wybierać zwykły testosteron w formie inienkcyjnej taki jak propionate, enathate czy cypionate.
Pozdrawiam

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to najgorszy steryd jaki możesz tylko brać występuje w tabletkach ba rdzo ale to bardzo szkodliwy na wątrobę produkowany np we francji
szczerze odradzam szkodliwi i niewielke przyrosty
tomfok
szczerze odradzam szkodliwi i niewielke przyrosty
tomfok
2
...
Napisał(a)
Taaa z notatek wyczytałem baaardzo toksyczny, a do tego w małym stopniu przyswajalny.
Tomek
Tomek
...
Napisał(a)
dziala bardziej na agresje i dlatego boksezy go stosujom i amerykanscy futbolowcy
Aptekarz
Moderator dz.Doping
Aptekarz
Moderator dz.Doping
Gdzie jest droga do spoczynku światła? (...)
Jeśli to wiesz, to wtedyś się rodził,
a liczba twych dni jest ogromna.
...
Napisał(a)
Dobra, bóg zapłać, odradziliście mi. Teraz już wiem, że nie jest dla mnie. Na razionko
Collin Mc Hertz
Collin Mc Hertz
...
Napisał(a)
dzisiaj klient, opowiadal mi jakie to jest wspaniale ponoc klientowi przez 4 tygodnie bardzo duzo poszlo masy i sily, ale domyslalem sie ze jest bardzo toksyczne, czyli lepszy metanabol?
deadmike

deadmike

Przyszły Mr O
...
Napisał(a)
znam gościa który sikał po tym na jasno zielony kolor.żadnych efektów nie miał.
...
Napisał(a)
mayday po co dawac nowe skoro sa stare(czy jakos tak :PPP) szybko doszedlem do wnisku ze jednak metanabol lepszy...
deadmike

deadmike

Przyszły Mr O
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!