Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
559
Witam wszystkich.
Mam 17 lat i spotkał mnie wielki problem. Otóż od miesiaca zaczeły pojawiać mi się na rękach dziwne krostki, które rosły. Wczoraj poszedłem do dermatologa i powiedzial , ze to mięczaki. Mówil mi, zeby wyciskac i trzeć po wycisnieciu jodyną. Nic wiecej nie powiedzial. Mam dziewczyne, znajomych z którymi uprawiam sporty walki i boje sie , ze ich pozarażam. PS. dodam, ze bardzo czestą dopada mnie opryszczka na ustach. Pomózcie mi jak szybko to wyleczyc i czy wgl da sie to wyleczyc jakimis sposobami . Dziekuje i pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
559
Opryszczke mam reguralnie co 2-3 miesiące, moja mama też czesto ja ma . Opryszczka tylko na ustach. Czasem nawet do 2 tyg. Nie lecze sie niczym nigdy nie mialem problemów ze zdrowiem i poważniejszymi chorobami
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
559
Chodzi Ci o opryszczke ? Wracając do mięczaka zakaźnego dermatolog powiedział , ze dopiero jak podrosnie to wtedy wyciskac i po tygodniu w tym miejscu nie ma śladu, a jesli przeniesie mi sie na twarz i bede musial chodzic z takimi bomblami. Jest jakis sposob jeszcze ?