Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Miękka wieprzowina

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3444

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 119 Wiek 37 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 46825
Cześć, szukam pomysłów na to żeby wieprzowina była miękka, jeśli chodzi o gotowanie to nie mam takiej wyobraźni.
Generalnie smażę mięcho i taki stopień komplikacji jest ok no ale wolę trochę łatwiejsze w przeżuwaniu rzeczy,
ale powiedzcie czy jest może jakiś patent na może namoczenie dzień wcześniej w czymś.
Może podczas smażenia jakiś dodatek też pomoże w zmiękczeniu mięcha. Dzięki z góry.

'Peace, Love & Muscles' ©Victor Costa, 'pillow scream' ©Scooby1961, 'Get it done' ©Kai Greene

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3905 Napisanych postów 3700 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 151192
Jeśli masz więcej czasu na przygotowanie to obsmaż plastry schabu czy szynki tak, aby zamknąć pory, wrzuć do garnka, zalej wrzątkiem, dodaj preferowane warzywa (marchew cebula papryka por) i duś przez minimum 45min (zależy od wielkości i grubości kawałków mięsa)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106296 Napisanych postów 378320 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711581
dusisz po prostu do miękkości

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4877 Napisanych postów 21619 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 93517
Jak zamarynujesz ok 24 godzin w przyprawach to mięso będzie bardziej kruche , wystarczy po obsmażeniu na patelni podlać odrobiną wody , dodać listek i ziele i dusić ok 1.5 godziny na wolnym ogniu. Będzie rozpływać się w ustach Warto też wiedzieć że im bardziej tłusty kawałek tym mięso bardziej miękkie i soczyste.

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 119 Wiek 37 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 46825
dzięki za podpowiedzi, lubię robić jedzenie w zdecydowanie krótszym czasie no ale mówi się trudno

'Peace, Love & Muscles' ©Victor Costa, 'pillow scream' ©Scooby1961, 'Get it done' ©Kai Greene

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Mielone by KP_S

Następny temat

Postne przepisy wysokokaloryczne

Spalanie
Polecane artykuły