...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
No trafiłeś, dokładnie takie jadłem :D Ale w mięsnym to z wołowiny to widziałem co najwyzej udziec koło mnie musze chyba poszukać jakiegos lepszego miesnego
Zmieniony przez - ralotm w dniu 2016-02-12 21:45:29
Zmieniony przez - ralotm w dniu 2016-02-12 21:45:29
...
Napisał(a)
Na opakowaniu powinieneś mieś podane BTW. 

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Przyjmij jakieś przybliżone makro jakie masz w kalkulatorach kalorii i będzie ok .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
jakieś propozycje ? bo na prawde może byc rożnica duzo w miesie wołowym
...
Napisał(a)
to bardzo dziwne, że nie ma, bo trzymałem przed chwilą produkt tej marki w ręce i tam BTW miałem.
Spójrz z drugiej strony opakowania. 

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
...
Napisał(a)
Na szybko wyszukałem w necie podobne mięsiwo z tesco (wołowe na gulasz) i wyszło coś takiego:
w 100 g
Wartość energetyczna 658 kJ/157 kcal
Tłuszcz 10,1 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,8 g
Węglowodany 0 g
- w tym cukry 0 g
Błonnik 0 g
Białko 16,7 g
Sól 0,1 g
Szacunkowo bym takie przyjął, następnym razem po prostu zwróć na to uwagę w sklepie i tyle.
Zmieniony przez - UsioPL w dniu 2016-02-12 13:54:44
w 100 g
Wartość energetyczna 658 kJ/157 kcal
Tłuszcz 10,1 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,8 g
Węglowodany 0 g
- w tym cukry 0 g
Błonnik 0 g
Białko 16,7 g
Sól 0,1 g
Szacunkowo bym takie przyjął, następnym razem po prostu zwróć na to uwagę w sklepie i tyle.
Zmieniony przez - UsioPL w dniu 2016-02-12 13:54:44
...
Napisał(a)
To co kolega UsioPL podał z tesco to jest wołowe na gulasz ale z karku. Użyte tutaj elementy to udziec i łopatka. Udziec ma bardzo mało fatu a łopatka trochę ma. Nie wiadomo ile czego jest więc ciężko powiedzieć.
...
Napisał(a)
A wy jaką wołowine kupujecie i jak przyrządzacie po steki mi w ogole nie wychodzą i nie smakują
1
...
Napisał(a)
A z czego i jak te steki robisz? Jak kupujesz w Biedronce jakieś z udźca minutowe itp, to nie dziw się, że nie smakują. Idź do mięsnego, kup kawał antrykotu, solidny, z 2 cm grubości, natrzyj czosnkiem i rozmarynem(ewentualnie pieprz i sól, ja wg jednej ze szkół daję dopiero na talerzu), usmaż na maśle - krwisty, ewentualnie na smalcu jak lubisz wysmażony i nie pa prawa wyjść niedobry.
I na pewno wyjdzie też taniej niż te paczkowane.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ilość tłuszczów w diecie
Następny temat