Warto się w to pakować czy to kupa jest.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Konkretna bielizna męska http://www.key4u.pl/pl/391,men,category
Don't panic! It was just murder, my dear Watson...
Na opakowaniu podają, że 83 % wołowiny jest.
Cenowo wypada jak kurczak, a w przypadku kurczaka jestem na etapie, że już od dłuższego czasu piję go zmielonego w soku dlatego pytam.

Bo robię sobie z tej wołowinki kotleciki/burgery.
I pytam po prostu czy to mięsko gotowe zmielone wołowina 83 % czy dobra, czy to kupa jest po prostu, że ... wie co w środku

Mięso wygląda ładnie i tak samo pachnie.
Raz smak a dwa, że to mięso bardziej wartościowe odżywczo niż kurczak. Ja kuraka zastąpiłem indykiem.
Zmieniony przez - Metaraon w dniu 2013-09-17 14:21:24
Konkretna bielizna męska http://www.key4u.pl/pl/391,men,category

Mięsko po usmażeniu jest kruche, bieleje itd, nie guma jak w przypadku słynnego tataru sokołowa co po usmażeniu nadal był różowy

Czyli mówicie, że można się na to przerzucić do codziennej diety ??
Mięso kupowane w Lidlu.
Pewnie jadłbym taką wołowinę z 2x dziennie i reszta kura.
Do diety wprowadz ryby, wieprzowinę, wołowinę, podroby - nie musisz jeśc non stop kury, jeszcze w postaci piersi.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
Chodzi mi to jak mniej więcej wygląda cena wołowiny z poszczególnych części za 1kg
Osobiście proponuje odpuścić sobie takie wynalazki, jako stały składnik diety.
Śmiało możesz również w diecie uwzględnić wieprzowinę, która wychodzi o wiele taniej, a również nada się np. na sphagetti, czy klopsy.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Mógłbyś mi to słowo wyjaśnić bo nie do końca je rozumiem.
Muszę się rozeznać ile by kosztowała poszczególna część z wołowiny, bo polędwiczka wiadomo droga i trochę nie do mielenia się nadaje, ale inne części pewnie były by tańsze i gdyby taki interes nie wychodził jakoś potężnie drożej od kury to i mógłbym zamienić.
Muszę zacząć wprowadzać nowe rzeczy jak właśnie wieprzek itd bo kurę piję w soku już, ale mi to nie przeszkadza

Mięso garmażeryjne - cóż, sam fakt, że mięsa jest tam 80% mówi za siebie. Liczyć na to, że jest to kawałek dobrej jakości też ciężko