Szacuny
878
Napisanych postów
2102
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
60792
Wkurvia mnie ten Kostyra, on w ogóle wie co komentuje? walczy dwóch gości 50+ Tyson zrzucił do walki 50 kg, mógłby powalczyć jeszcze z 5 rund, szybkość, uniki, siła ciosu była a on mówi że walka "dziadków" niech on lepiej sie za obieranie ziemniaków weźmie a nie za komentowanie boksu.
Szacuny
510
Napisanych postów
8840
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
54407
qw3rty
Wkurvia mnie ten Kostyra, on w ogóle wie co komentuje? walczy dwóch gości 50+ Tyson zrzucił do walki 50 kg, mógłby powalczyć jeszcze z 5 rund, szybkość, uniki, siła ciosu była a on mówi że walka "dziadków" niech on lepiej sie za obieranie ziemniaków weźmie a nie za komentowanie boksu.
Dokładnie. Kostyra nigdy nie uprawiał sportów walki, a kreuje się na autorytet. Jego wywiady z zawodnikami to czasami kpina, już jak się słucha jego pytań. Efekt jest taki, że Kostyra sam zaczął wierzyć w to że wie co mówi. Widziałem jakiś filmik jego na yt, gdzie opowiadał ile to on walk komentował, co miało świadczyć o jego wielkiej wiedzy z zakresy boksu. Potem jeszcze o MMA zaczął nawijać. Nie trawię typa. Co do samej walki, to porywająca nie była, ale czego sięspodziewaliście?
Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !