Szacuny
1
Napisanych postów
539
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
16979
Panowie ma ktoś może trening Daszkiewicza ,chodzi mi głównie o jego podejście do treningu tzn. czy robił mało serii, czy dużo itp. Może jeszcze jakieś fotosy.
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1879
co do daszkiewicza to jak ktos wczesniej pisał pochodzi z żagania i mieszka w zaganiu i tu w zamku ma swoja siłownie chyba 4 zł od godz i co by nie było dalej kawał chłopa jak na swoj wiek. a co do treningu to zbytnio nie chce nic mówic ale ogolnie legenda a na jego siłowni cwicza wszyscy koksiarze z okolic i jest wypasiona aaa i jeszcze polskich kulturystów nie dopuscili by do mr olympia zraszta nie pamietam jakie i czy sa tam kryteria ale chyba sa bo niektórzy pewni by chciali sie spróbowac ale sa za ciency!!!!!a jeszcze cos widze go codziennie jak jezdzi na rowerku to jest jego srodek transportu
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mam książkę p. Stanisława Mizielińskiego p.t. "Kulturystyka" z 1990 r.
Są tu takie dane:
Mirosław Daszkiewicz
wzrost: 174 cm
waga: 86 kg
obwód ramienia: 49 cm
obwód talii: 78 cm
obwód uda: 67 cm
obwód łydki: 44 cm
Szacuny
10
Napisanych postów
1738
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
9563
witajcie...
Mój trener ćwiczył przez jakiś czas razem z mirkiem (nadal się znają i mają kontakt)i widział go na kilka dni przed mr olympia. mowil że jego mięśnie wyglądały jak z gliny , jak podolepiane. To wielki facet. w formnie szczytowej nie mial równych. Po spaleniu siłowni słuch po nim zaginął, choć ma siłownię w żaganiu. podobno przygotowuje jakiegoś chłopaka