Szacuny
105
Napisanych postów
207
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
9175
wycwiel jak na moje wyglada to spoko, w porównaniu na innych zawodach ww na ktorych bylem to ten akcent trwa i trwa a przy okazji widać tu przynajmniej pelen wyprost
Szacuny
7888
Napisanych postów
12925
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
88777
Wyprost jest ale co do akcentu można dyskutować W moim wykonaniu na filmie jest ryzyko niezaliczenia ruchów oczywiście na zawodach bym nie ryzykował a na pewno szybko bym skorygował tempo ( wyraźniej przerwał bym ciągłość "akcentując " zakończenie ruchu ) po uwadze sędziego Właśnie często na zawodach nawet osoby sędziujące mylą wykonanie możliwie pełnego wyprostu z wyraźnym zakończeniem ruchu ( wyraźne przerwanie ciągłości ruchu ). Ale jest już coraz więcej sędziów którzy to wyłapują i egzekwują .
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Edmondson brawo Fajne czyste powtórzenia. Akcent piękny wyraźny. Ćwicz tak dalej
Gratulacje
No Tadek to tyś to jest maszyna Tyle tych powtórzeń. Szok brawo
No tak czytam Masz racje Tadek te pierwsze 20 to jest oczywiście akcent i wszystko ok ale faktycznie czy takie tempo przejdzie czy nie. Cós jak ja w tej pierwszej próbie też akcent jest ale czy nie za szybki taki no na granicy. Fajnie że co raz więcej ludzi to widzi i rozróżnia pełen wyprost od wyraźnego akcentu. Można zrobić bez pełnego wyprostu zrobić pełen akcent i tyle. No tak od siebie chciałem powiedzieć. No dalej panowie wrzucajcie filmiki. Dobrze aby zobaczyć bo wtedy łatwiej będzie sędziować i zawodnicy też będą akceptować i też oczywiście nie będzie jakiś niedomówień czy ktoś zrobił akcent czy nie.
Szacuny
105
Napisanych postów
207
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
9175
A w 100 kg open będzie wspolczynnik czy tylko ilość powtórzeń? Nie doczytałem tego w regulaminie i teraz nie wiem czy pilnowac wagi czy jeść wszysyko jak leci ;)