Witam wszystkich. mam pytanie czy mlekiem w proszku można zastąpić średniej klasy odżywkę lub gainera? oczywiście moje parametry to 182cm wzrostu oraz 57kg wagi więc na siłowni ćwicze głównie na mase a mój cel to 65-70 kg. mam zakupioną kreatynę w celu wzrostu siły. Więc opisze wam dokładniej codzień sypał bym 25 gramów mleka w proszku i zalewał mlekiem 3 razy dziennie rano przed śniadaniem, po ćwiczenia, przed samym spaniem. czy to pomoże zwiększyć masę?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tak jak wyżej, mleko w proszku to można dodać do nugata nie do jedzenia 2-3 razy dziennie...
...
Napisał(a)
Kurde chyba źle zformułowałem pytanie bo nie takich odpowiedzi oczekiwałem.więc tak czy można zastąpić mleczkiem w proszku odżywki białkowe? takie same dawkowanie dieta cud wszystko jest więc czy można zastąpić?
...
Napisał(a)
Nie, nie można.
Poza tym, skoro masz diete, to na cholere Ci takie wynalazki?
Poza tym, skoro masz diete, to na cholere Ci takie wynalazki?
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
j.w.
Wystarczy porównać składy odżywki białkowej i mleka w proszku żeby wiedzieć że to dwa zupełnie różne produkty...
Wystarczy porównać składy odżywki białkowej i mleka w proszku żeby wiedzieć że to dwa zupełnie różne produkty...
...
Napisał(a)
mleko w proszku idealne do wyhodowania opony
Stop wishing start doing
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!