...
Napisał(a)
Witam chciałem sie zapytc jak czesto mozna wypijac drożdże zmieszane z mlekiem i czy lepiej wieczorem czy rano- efekty widze na sobie ale mozna jeszcze poprawic nie co. Zdrówko
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W jakim celu Ty to pijesz??Brak Ci witamin z grupy B??Czy na cerę i paznokcie??Radzę uważać z tymi drożdżami,kiedyś pani farmaceutka jak chciałam kupić preparat drożdżowy to mnie ostrzegała przed drożdżycą:)
...
Napisał(a)
Pije drożdże w celu poprawienia cery. Dzialaja na mnie bardzo dobrze ale wlasnie chcialem sie spytac ile mozna tego spozywac i wogole 

...
Napisał(a)
drozdze zawieraja kilkanascie witamin i generalnie maja bardzo dobry wplyw na organizm.
Drozdzyca grozi tylko tym , ktorzy maja wrak zamiast organizmu - alkoholicy, ludzie po dlugotrwalym leczeniu antybiotykami , mocno oslabieni - pozbiawieni naturalnych barier ochronnych.
Mimo to , by dzialanie drozdzy bylo skuteczne nalezy je zalewac mlekiem bardzo goracym, by drozdze zabic a do organizmu dostarczyc witaminy . Spozywanie zywych drozdzy nie ma sensu, bo one zywia sie witaminami z grupy B, wiec zamiast ich nam dostarczyc, beda sobie je spozywac.
Drozdzyca grozi tylko tym , ktorzy maja wrak zamiast organizmu - alkoholicy, ludzie po dlugotrwalym leczeniu antybiotykami , mocno oslabieni - pozbiawieni naturalnych barier ochronnych.
Mimo to , by dzialanie drozdzy bylo skuteczne nalezy je zalewac mlekiem bardzo goracym, by drozdze zabic a do organizmu dostarczyc witaminy . Spozywanie zywych drozdzy nie ma sensu, bo one zywia sie witaminami z grupy B, wiec zamiast ich nam dostarczyc, beda sobie je spozywac.
...
Napisał(a)
Nie pij więcej niż raz dziennie, najlepiej rano na czczo. I chyba są zalecane przerwy po kilku miesiącach przyjmowania.
"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."
...
Napisał(a)
ja bym robila szybciej , raczej w miare cyklicznie . Powiedzmy trzy tygodnie - czwarty przerwa.
Faktycznie spozywac najlepiej z samego rana i tylko raz dziennie . Niektorzy twierdza , ze lepiej zrobic 20minut przerwy miedzy spozyciem drozdzy a posilkiem. Biorac pod uwage , ze jest tu gro ludzi , ktorzy juz i tak wczesnie wstaja , po to by cwiczyc i musza zjesc odpowiednio wczesniej - to dodatkowe 20-30 minut jest troche stresujace. Jednak co do tej zasady pewnosci nie mam.
Faktycznie spozywac najlepiej z samego rana i tylko raz dziennie . Niektorzy twierdza , ze lepiej zrobic 20minut przerwy miedzy spozyciem drozdzy a posilkiem. Biorac pod uwage , ze jest tu gro ludzi , ktorzy juz i tak wczesnie wstaja , po to by cwiczyc i musza zjesc odpowiednio wczesniej - to dodatkowe 20-30 minut jest troche stresujace. Jednak co do tej zasady pewnosci nie mam.
...
Napisał(a)
a jakie proporcje drożdzy do mleka należy stosować???
"Jedyne miejsce, gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik" - Vince Lombardi
"Życie jest jak Miriam: Niby wszystko ładnie, pięknie, a tu h*j"
...
Napisał(a)
najlepiej 10gram na 2/3 szklanki mleka lub wody
podobno z mlekiem wchodzi gladko , jest smaczniejsze niz z woda
podobno z mlekiem wchodzi gladko , jest smaczniejsze niz z woda
1
...
Napisał(a)
O kurde ja dawalem 30 g. drożdży na pół litrowy garnuszek mleka
<ups>. Ok dzieki dziewczyny w takim razie jutro biore 10 g. drożdży zalema gorącym mlekiem mój półlitrowy kufel i spożywam to na czczo. Si?? Sogi już lecą 

...
Napisał(a)
juby , pokusilabym sie o stwierdzenie ze mowimy niemalze o tych samych proporcjach , bo 2/3 szklanki mleka to nie cale 200ml plynu, a ty spozywasz 500ml, zatem i drozdzy wiecej dajesz. Nie ma jednak potrzeby brac wiecej , po co masz w siebie wpompowac na dziendobry politra takiego ochydztwa, wypij 10gram w niecalej szklance mleka i wez na dwa lyczki 

...
Napisał(a)
A daje to faktycznie efekty??? Chodzi mi o to, że moja żonka ma problemy z trądzikiem i stosuje maseczki z drożdży i może spróbuje ich działanie od wewnątrz.
"Jedyne miejsce, gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik" - Vince Lombardi
"Życie jest jak Miriam: Niby wszystko ładnie, pięknie, a tu h*j"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!