NIe wiem czy to dobry dział . Ile interesuje mnie co to jest ten mlekopan .Jak ktoś wie to niech napisze.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A z kąd to masz?
Bo firma pewnie jakaś mleczernia lub jakas firma dobrze związana z nabiałem ... I Pewnie sprzedaja serwatke czyli białkow ktorym samego białka jest min ilośc i starsznie duzo Laktozy.
Bo firma pewnie jakaś mleczernia lub jakas firma dobrze związana z nabiałem ... I Pewnie sprzedaja serwatke czyli białkow ktorym samego białka jest min ilośc i starsznie duzo Laktozy.
...
Napisał(a)
Mlekopan to preparat mlekozastępczy... dla cieląt.
1
Chain Reaction - Basic Channel...
...
Napisał(a)
hm... bo tak mój kolega niby to brał i mu przyszło sporo na sile ćwiczy 3 miesiące na siłowni . Wcześniej robił tylko pompki i drązek . I po 3 miesiącach wyciska 65 kg na bary na bica 62 na klate 85 waży 60 kg. I czy to możliwe ze po mlekopanie tak mu przyszło , bo wyczytałem ze to dla swiń dawano zeby przybrały na wadze i poten na ścięcie brano ?? Moze ktoś wie więcej na ten temat??
...
Napisał(a)
mlekopan to gowno tak serio mowiac nawet nie mysl o tym by brac te gowno wiekszosc ludzi co to bralo mialo niezle problemy zaladkowe mlekopan jest za***iscie zanieczyszczony i w gruncie rzeczy nie ma zadnych plusow tylko same minusy z tego co wiem to duzo osob po zazyciu tego mialo jakies problemy z watroba lepjej zainwestowac w porzadna diete i porzadne suplementy lepjej wydac troche kasy ale rozsadnie i z pozytywnym skutkiem niz wydac malo ale nie rozsadnie i z tragicznym skutkiem
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!