Ale zastanawiam się nad gotowe zamrażanie w zamrażarce warzywa na patelnie np z biedronki czy Lidla. Można je często jest? Chodzi o redukcję. Czy warzywa to warzywa? Wiadomo, że wolę świeże, ale czy takie gotowe z zamrażarki na patelnie oczywiście idą na Pam albo do parowara, czy często je można jeść?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34741
Napisanych postów
25134
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282562
Warzywa mrozone możesz śmialo jeśc w dużych ilościach - jak kupisz jakieś miksy z ziemniakami w srodku to ziemniaki wywal i dawaj same warzywa .Jesli proces mrożenia był prawidlowy to takie warzywa sa bdb jakości
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
335
Dokładnie o tym samym pomyślałem. Bo ostatnio widziałem nawet z ziemniakami to myślałem właśnie, żeby to wziąć ale ziemniaki po prostu wywalić. I oczywiście podsmażyć na patelni na PAMIE. Czyli śmiało jeść. Chodź O te popularne co są w biedrze czy tam Lidlu.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Mrożone lepsze niż świeże, czy masz gdzieś teraz świeże warzywa, pewnie i są ale jak*********e, w szklarnaich na wacie itp, a mrozone zebrane z pola itp zbędą miały witaminy i minerały w sobie, jak najbardzie je mozan jeść.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78010
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766861
Jak najbardziej można włączać do diety mrożone warzywa. Zwróć tylko uwagę, aby nie było w nich dodatku tłuszczów. W Lidlu są dostępne właśnie takie. Pyszne w smaku, ale niestety około 4-6% tłuszczów.