Witam, mam 19 lat, ćwiczę rekreacyjnie bez żadnego planu, jedynie dla podtrzymania kondycji i dobrego samopoczucia, zazwyczaj trenuje codziennie. Nie było żadnych kłopotów, jednak dzisiaj trochę się zaniepokoiłem, ale do rzeczy. Zrobiłem na klatkę 3 serie wyciskania na ławeczce małym ciężarem, wręcz takim na rozgrzewkę, gdzie bez zmęczenia dałem radę wykonać 30 powtórzeń. Pod koniec czwartej, ostatniej serii poczułem takie jakby uderzenie ciepła w głowie, dyskomfort i mrowienie, a dokładniej na środku czaszki, jednak uczucie promieniowało na całą niemal głowę. Jak odłożyłem ciężar to się uspokoiło i jak chciałem zrobić kolejną serię to znowu doznałem takiego uczucia. Odstawiłem sztangę, odpocząłem pare minut i zrobiłem pare serii pompek, tym razem nic się nie działo. Czy to może mieć jakiś związek z tym, że ostatni tydzień byłem chory i aktualnie jeszcze mam lekko zatkany nos?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- uczucie gorąca; otumamienie; swędzenie itd
- uczucie goraca, ciagly stan podgoraczkowy i nerwowosc pubudzenie
- Słony posmak w ustach i uczucie gorąca w gardle.
- Nagłe uczucie gorąca , oslabienie
- uczucie gorąca w klatce piersiowej i lekkie kłucie w lewej części klatki.
- Uczucie "dyskomfortu" w głowie, osłabienie ciała, otępienie.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!