Witam :) zglaszam sie tutaj z pytaniem poniewaz od od jakiegos czasu (ok.2 tyg.) czuje mrowienie w prawej nodze ktore nie ustepuje praktycznie nawet na chwile :( mrowienie to promieniuje jak by od palcow az do samej kostki zaznaczam ze nie mialem zadnej kontuzji itp. jak myslicie co to moze byc? cos z krazeniem a moze jakies sprawy neurologiczne? pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
może zespół lericha
a co to moze być hmm
na krążenie chyba jesteś za młody , moze coś neurologicznego - jakiś ucisk

a co to moze być hmm
na krążenie chyba jesteś za młody , moze coś neurologicznego - jakiś ucisk
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
Bylem dzisiaj u lekarza rodzinnego i narazie przepisala mi Naproxen w zelu i jakies tabletki ziolowe na polepszenie krazenia i jak nie przejdzie za 10 dni to mam zglosic sie ponownie :)
...
Napisał(a)
Witam temat może stary ale mam pytanie do autora:
Czy mrowienie ustąpiło i jeśli możesz powiedzieć co było/jest jego przyczyną?
Czy mrowienie ustąpiło i jeśli możesz powiedzieć co było/jest jego przyczyną?
...
Napisał(a)
Może to być objaw rwy kulszowej.
Dla tej jednostki jest charakterustyczny przebieg bólu:
Odcinek l-s kręgosłupa, boczna strona poślagka, przyśrodkowo po tynlej części uda, łydka i może dojść aż do palców w stopie.
Pamiętaj, że jest to OBJAW, a więc przyczyna może leżeć w kręgosłupie.
Nie dam głowy czy o to chodzi bo bym musiał to zobaczyć.
Jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany to mogę Ciebie bardziej naprowadzić.
PS. jeżeli przyczyna jest neurologiczna lub ortopedyczna to lek. rodzinny Tobie za bardzo nie pomoże. Wiem z doświadczenia :p
Dla tej jednostki jest charakterustyczny przebieg bólu:
Odcinek l-s kręgosłupa, boczna strona poślagka, przyśrodkowo po tynlej części uda, łydka i może dojść aż do palców w stopie.
Pamiętaj, że jest to OBJAW, a więc przyczyna może leżeć w kręgosłupie.
Nie dam głowy czy o to chodzi bo bym musiał to zobaczyć.
Jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany to mogę Ciebie bardziej naprowadzić.
PS. jeżeli przyczyna jest neurologiczna lub ortopedyczna to lek. rodzinny Tobie za bardzo nie pomoże. Wiem z doświadczenia :p
4
...
Napisał(a)
Może to być kwestia ARI - jak biorę to mama masakryczne drętwienie od prawego pośladka po łydkę i ból jakby krew nie przepływała.
W ulotce wyczytałem, że Anastrozolum może powodować zapalenie żył - to by się zgadzało. Odstawiłem na tydzień i mrowienie ustapiło, po jednej tabletce znowu.
W ulotce wyczytałem, że Anastrozolum może powodować zapalenie żył - to by się zgadzało. Odstawiłem na tydzień i mrowienie ustapiło, po jednej tabletce znowu.
...
Napisał(a)
Jaki jest cel odświeżać temat sprzed prawie 10 lat ? Co do samego tematu zazwyczaj jest to spowodowane odcinkiem lędźwiowo-krzyżowym kręgosłupa.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!