Mam 17 lat. Od roku (xD) decyduje się na którąś z tych sztuk walki, ale nie wiem na co się nadaje. Jestem chudy. Interesuje się trochę akrobatyką. Rozciągam się do szpagatu. Trochę mi brakuje, ale nie rezygnuje. Mam w domu siłownie (ławka+gryf łamany+sztangielki+ekspander). Doradźcie. Mieszkam niedaleko Rzeszowa
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ja ci moge tylko zaproponowac treningi MT Rafał Antończak to bardzo dobry trener ;]
jesli masz jakies pytania co do treningów chetnie odpowiem, a najlepiej pojaw sie na treningu
pozdrawiam
Zmieniony przez - Normanek21 w dniu 2010-11-08 11:37:16
jesli masz jakies pytania co do treningów chetnie odpowiem, a najlepiej pojaw sie na treningu

Zmieniony przez - Normanek21 w dniu 2010-11-08 11:37:16
Wojownicy bądźcie czujni to są czasy nie spokojne
Serca od strachu wolne
W głowach myśli nie pokorne Jeśli życie jest walką to my wygramy tą wojnę
...
Napisał(a)
KURV A !!!
Masz post na pierwszej stronie podwieszony ! CZYTAJ !!
Zmieniony przez - mtylus w dniu 2010-11-06 22:06:12
Masz post na pierwszej stronie podwieszony ! CZYTAJ !!
Zmieniony przez - mtylus w dniu 2010-11-06 22:06:12
...
Napisał(a)
Nie nadajesz się do niczego, jak ktoś się nadaje to idzie na trening a nie przez rok siedzi przed kompem i myśli gdzie pójść
,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka
...
Napisał(a)
już styka chyba..
Kolego Jacob321 jako że jesteś tu nowy i nie wierze w Twoje umiejętności przeszukiwania forum to podaje Ci gotowy link:
https://www.sfd.pl/JAKI_STYL_WALKI_WYBRAĆ__przeczytaj_zanim_zadasz_pytanie-t344090.html
A na następny raz użyj wyszukiwarki.. :) pzdr.
Kolego Jacob321 jako że jesteś tu nowy i nie wierze w Twoje umiejętności przeszukiwania forum to podaje Ci gotowy link:
https://www.sfd.pl/JAKI_STYL_WALKI_WYBRAĆ__przeczytaj_zanim_zadasz_pytanie-t344090.html
A na następny raz użyj wyszukiwarki.. :) pzdr.
...
Napisał(a)
moim zdaniem z tych trzech które wymieniłeś zdecydowanie Muay Thai. W większości klubów pierwszy trening jest zazwyczaj darmowy. Idź, zobacz co i jak wygląda, co ci bardziej pasuje i podejmij decyzję.
a cała reszta zadowolona że mu pojechaliście?
a cała reszta zadowolona że mu pojechaliście?

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów-S.Lem
Ale nie można im o tym mówić - szczególnie na SFD :)
...
Napisał(a)
Chcesz walczyć to idź na muay thai. Karate jest tyle odmian że byś się zdziwił więc napisz jakie masz u siebie w mieście.
Jeśli nie chcesz się bić na treningach idź na aikido.
Jeśli nie chcesz się bić na treningach idź na aikido.
This is madness!
This is SHIN-AI-DO!!!
http://www.shinaido.w8w.pl/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!