Witam , chciałbym zacząć trenować muay thai ,czytałem kilka podobnych tematów, ale są one dość stare dlatego jadę z nowym ; p. http://www.muaythai.lublin.pl/ trochę się o tym klubie czytałem , , niestety jak zawsze zdania są podzielone , trundno , sam muszę ocenić. Trzmając się wyżej wymienionego klubu, czy może mi kto powiedzieć, czy mógłbym zapisać się na treningi nie czekając na start grupy dla początkujących? Czy rzeczywiście treningi tylko 2/3 razy w tygodniu są? Aaa i bym zapomniał, co mi radzicie , otóż chodziłęm na bosk ok 7/8 miesięcy 5 razy tygodniu ,nie jestem raczej jakiemś koksem , ale podstaw techniki uczyć się nie muszę (wiem że tu najczęściej i najwięcej błędów leży) ale zostawmy to, chcę wiedzieć czy jest sens abym zapisał się do początkuujących, o kopianiu łokciach kolanach wiem tyle co youtuba , także krótko mówiąc zero, aa jakby do czegoś było to potrzebne rocznik 96 proszę o szybnkie odpowiedzi,dziękuje POZDRAWIAM
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!