Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cześć wszystkim.Pisze bo chciałbym zacżąć trenować Muay Thai
Mam 20 lat,i czy nie jest już dla mnie zapóżno na trening.
Zastanawiam się też czy wybrać zwykłe Muai Thai czy starożytne Muay Boran
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Muay Boran Formularz jest bardzo wydajne, ponieważ maksymalizuje wartość szkody, że każdy cios może zadać, w tym sensie, że może z łatwością doprowadzić do śmierci lub poważnych obrażeń przeciwnika.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
roznica jest taka ze w MB sa dzwignie i rzuty a w MT nie ma jesli mowisz o krakowie to zapisujesz sie rownoczesnie na jedno i drugie nie ma podzialu na MB i MT bo wiekszej roznicy nie ma a wiek 20 nie jest zapozno nigdy nie jest :)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Piotr Ochniowski ul. zamonskiego 100 lub Rafal Szlachta ul.kijowska ijes tam to jest w podstawowce na przeciwko numeru 32. www.muayboran.plwww.thaiboxing.pl to sa ich strony
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
1199
Byłbym zainteresowany MUAY THAI w Krakowie i chciałbym się dowiedzieć od was ile mniejwięcej kosztuje sprzęt i ile trzeba wydać za miesiąc treningów, bo na razie wiem tyle, że treningi są prowadzone w poniedziałki, środy i piątki dla początkujących (prosiłbym o szybką odpowiedź) dzięki nara.
Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
343
Muaythai w Krakowie jest na ul. Lea 44 (sala przy szpitalu kolejowym) od poniedziałku do czwartku od 20.00 a w piątek od 19.00. Zajęcai prowadzi trener kadry polski Muaythai. Miesiąc kosztuje 100zł. Na legitymację jest zniżka 10zł a kobiety płacą 60zł!!! Tu uczą muaythai, a nie jakiegoś własnego systemu z łokciami i kolanami. Więcej info na www.thaiboxing.pl Jak ćwiczysz w tym klubie to masz zniżkę na sprzęt w sklepie RING na ul. Limanowskiego 6, www.ring.ghnet.pl