Witam, sa moze jakies szkolki muay thai w gorzowie? Jesli tak to gdzie i czy warto tam chodzic?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
refresh, interesuje mnie muay thai i kickboxing w gorzowie, ale glownie to chodzi mi o klatki gl. mma, bo podstawy w bjj juz umiem no w ostatecznosci moze byc jakis boks
...
Napisał(a)
w Gorzowie masz tak :
- kick boxing w Ekonomiku,
- boks - na sali od szkoły Gastronomicznej,
- muay thai oraz parter ( oczywiscie za parter osobno sie płaci) - I Liceum Ogólnokształcącym ul. Puszkina
(mała sala gimnastyczna).
chyba pomogłem :)
- kick boxing w Ekonomiku,
- boks - na sali od szkoły Gastronomicznej,
- muay thai oraz parter ( oczywiscie za parter osobno sie płaci) - I Liceum Ogólnokształcącym ul. Puszkina
(mała sala gimnastyczna).
chyba pomogłem :)
Never Back Down !
...
Napisał(a)
Aha jeszcze odpowiem na 2 część pytania.
jak już coś trenowałeś albo ogarniasz dobrze ręce to idź do Pretoriana, a jak dopiero zaczynasz przygodę z walkami to leć pierw na boks a później na Pretoriana.
jak już coś trenowałeś albo ogarniasz dobrze ręce to idź do Pretoriana, a jak dopiero zaczynasz przygodę z walkami to leć pierw na boks a później na Pretoriana.
Never Back Down !
...
Napisał(a)
pjjetrek a orientujesz sie jakie są ceny w Pretorianie? Jakieś warunki wstępne czy każdy moze przyjść i trenować? Za stójkę i parter płaci się osobno, można chodzić na jeden trneing stójki i jeden parteru na przykład?
Pytam, ponieważ od przyszłego roku chcem tam zacząć trenować. Mam za sobą juz prawie 5 lat KK i boksu, wiek 25 lat.
Pytam, ponieważ od przyszłego roku chcem tam zacząć trenować. Mam za sobą juz prawie 5 lat KK i boksu, wiek 25 lat.
Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.
...
Napisał(a)
Pierd*l system, lecz rób to stylowo.
...
Napisał(a)
cześć,
orientujecie się jak wyglądają treningi boksu w BKS Gorzów Wlkp. na kasztelańskiej, godziny, ceny itp.
może ktoś z waszych znajomych tam trenował/trenuje ?
orientujecie się jak wyglądają treningi boksu w BKS Gorzów Wlkp. na kasztelańskiej, godziny, ceny itp.
może ktoś z waszych znajomych tam trenował/trenuje ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!