Witam, szukam jakiegoś klubu muay thai w Zabrzu lub okolicach. Ale jednak wolałbym w samym Zabrzu, słyszałem, że coś jest na wajdy ale google mi nie wyszukuje tego klubu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W Kato jest, lepiej sie przejechac a na cos porządnego pójść.
No pain, no gain.
...
Napisał(a)
to już bliżej mam do gliwic a tam też jest dobry klub, w Kato chodziłem do Silesian cage club ale nie bardzo mi pasują dojazdy
...
Napisał(a)
Na wajdy jest kickboxing 2 ogarniętych typków tam ćwiczy często wygrywają zawody nawet MP ;] a do Muay Thai to Kodokan Gliwice
...
Napisał(a)
Co to za siłownia http://fitandfight.pl/#!/sztuki-walki ? Pierwsze widzę. Trenuje ktoś tam, albo coś o niej słyszał? Na zdj wygląda ogarniecie, nowe sprzęty i wgl, ale jak jest w rzeczywistości?
...
Napisał(a)
Jakby ktoś szukał porządnego klubu k1, muay thai lub mma to polecam kodokan gliwice. Uczęszczam tam od 2, prawie 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolony.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Siłownia w Rudzie Śląskiej.
Następny temat