ja trening mam ok 17 wiec się zastanawiam wlaśnie czy nie lepiej rano na czczo dawkować przed praca wstaje o 5:30 akurat odstęp będzie prawie 12 h do dawkowania assaulta przed treningiem, z drugiej strony kreatyna się fajnie po siłowni z węglami i białkiem by przyjęła stąd mój dylemat
...
Napisał(a)
Ja bym nie odpuścił kreatyny po treningu. Jeśli miałbym wybierać to odjąłbym krete rano i zostawił assault przed treningiem i krete po treningu. można tez poprostu zmniejszyc porcje i wziac trzy kapsułki rano, assault przed treningiem i 3 kapsy po treningu. Jak uważasz.
Zmieniony przez - duch91 w dniu 2014-06-04 13:45:22
Zmieniony przez - duch91 w dniu 2014-06-04 13:45:22
...
Napisał(a)
nie za dużo kreatyny w DT miałeś ? 2 porcje po 5 mg jeszcze w assaulcie jest kreatyna tylko nie wiem ile :( bo nie jest wyszczególnione ile g
ja mam trening o 17 więc się zastanawiam właśnie czy nie lepiej rano na czczo dawkować przed pracą wstaje o 5:30 akurat odstęp będzie prawie 12 h do dawkowania assaulta przed treningiem, z drugiej strony kreatyna się fajnie po siłowni z węglami i białkiem by przyjęła stąd mój dylemat
ja mam trening o 17 więc się zastanawiam właśnie czy nie lepiej rano na czczo dawkować przed pracą wstaje o 5:30 akurat odstęp będzie prawie 12 h do dawkowania assaulta przed treningiem, z drugiej strony kreatyna się fajnie po siłowni z węglami i białkiem by przyjęła stąd mój dylemat
...
Napisał(a)
czyli DT
na czczo 5 g za 12 h assault i po treningu 5g
a w DNT
na czczo 5g i po 12h 5 g
na czczo 5 g za 12 h assault i po treningu 5g
a w DNT
na czczo 5g i po 12h 5 g
...
Napisał(a)
dzieki Majkel za pomoc tak bede dawkowal czyli w 1 porcji assaulta jest 5 g mono ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!