Muscle juice (Ultimate) vs gainer 2 (Vitalmax) Co sądzicie o tym?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
f*** nie wysłało mi :/
No cóż jeszcze raz:
Gainer 2 - 27,9 % jesli chodzi o białko
Muscle Juice - z tego co mi wiadomo ok 22% jeśli chodzi o białko
różnica w cenie praktycznie żadna tak więc kożystniej wypada produkt Vital Maxa
No cóż jeszcze raz:
Gainer 2 - 27,9 % jesli chodzi o białko
Muscle Juice - z tego co mi wiadomo ok 22% jeśli chodzi o białko
różnica w cenie praktycznie żadna tak więc kożystniej wypada produkt Vital Maxa
Pochlebcy są podobni do przyjaciół tak jak wilki do psów
...
Napisał(a)
Muscle Juice całkowicie bije Gainer 2 na głowę !! Vitalmax nie równa się w ogóle jakościowo do Ultimate'a !! Chodzi tu też o zaufanie. Vitalmax istnieje za krótko, ma coś za niskie ceny, produkowany jest w Czechach? czy na Słowacji. Nie zaufałbym vitalmax'owi z ta ilością Białka w 100g. Już widziałem na sfd.pl oryginał dokumentu - zlecenia badania zawartości białka w odżywce Activity. Miało być 80g na 100g, a badania wskazały tylko 43g :/
Ja się chwytam odżywek tylko sprawdzonych, doświadczonych i najlepszych jakościowo firm. I to działa :)
Ja się chwytam odżywek tylko sprawdzonych, doświadczonych i najlepszych jakościowo firm. I to działa :)
Tylko nieliczne sk......ny mogą nazywać siebie Animalami !!!
...
Napisał(a)
mmmmm Arni jak ładnie to napisałeś... podoba mi się... takie... hmm... patriotyczno-amerykańskie...
a poza tym to vital lepszy i tańszy... a dlaczego tańszy?? bo nie jest sprowadzany zza wielkiej wody...
a poza tym to vital lepszy i tańszy... a dlaczego tańszy?? bo nie jest sprowadzany zza wielkiej wody...
Willhelm
...
Napisał(a)
czyli gdyby odżywki VitalMaxa były droższe to wszystko byłoby ok?
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
...
Napisał(a)
jak poszedlem do sklepu po carbo to zapytalem sie o cene mass xxl. typek polecil ultimate bo podobno najlepiej sie wchlania,a cena podobna.wiec teraz ktore... gainer 2, xxl czy ultimate?

...
Napisał(a)
ja bym wybral vitala 2 ... 

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
Willhelm :) A więc nie chodzi tu o patriotyzm bo jestem Polakiem :) i kocham swój kraj, a wzorców amerykańskich się wręcz brzydzę ! Niestety to USA wiedzie prym w produkcji suplementów kulturystycznych - chodzi mi o jakość i doświadczenie. Cena tych suplementów jest wysoka z powodu importu jak wspomniałeś. Niestety nie dają zwykle licencji na produkcję w Europie :(
Odżywki Vitalmaxa będą teraz drożeć bo Vitalmax wchodzi w nową erę i bardzo szybko się rozwija. Jeszcze 4 lata temu można było ledwo dostać kreatynę Vitala, a teraz Vital nawet sponsoruje imprezy plenerowe ! :)
Vitalmax jest tani bo jest produkowany w Europie tuż obok nas - to jeden z czynników decydujących o jego niskich cenach. Istnieje jeszcze drugi czynnik, którym jest jakość. Vitalmax jest teraz w stadium rozwoju jakościowego jak taki np. Universal 10 lat temu. Dzisiaj selekcja surowców i dbałość o szczegóły i jakość Vitalmaxa nie dorównuje jego amerykańskim konkurentom.
P.S. Ja zawsze inwestuję w jakość !!!
Odżywki Vitalmaxa będą teraz drożeć bo Vitalmax wchodzi w nową erę i bardzo szybko się rozwija. Jeszcze 4 lata temu można było ledwo dostać kreatynę Vitala, a teraz Vital nawet sponsoruje imprezy plenerowe ! :)
Vitalmax jest tani bo jest produkowany w Europie tuż obok nas - to jeden z czynników decydujących o jego niskich cenach. Istnieje jeszcze drugi czynnik, którym jest jakość. Vitalmax jest teraz w stadium rozwoju jakościowego jak taki np. Universal 10 lat temu. Dzisiaj selekcja surowców i dbałość o szczegóły i jakość Vitalmaxa nie dorównuje jego amerykańskim konkurentom.
P.S. Ja zawsze inwestuję w jakość !!!
Tylko nieliczne sk......ny mogą nazywać siebie Animalami !!!
...
Napisał(a)
fajnie, że inwestujesz w jakość... to ważne bo niby dlaczego mamy kupowac produkty słabe jakościowo...
otóż niech przybliżę Ci jedną istotną kwestię...
vitalmax jak również wiele firm produkujących suplementy dla sportowców w tej naszej brudnej i zacofanej części europy kupuje półprodukty... w tym przypadku koncentrat białka, maltodextryny, glukozę, dodatki od firm je wytwarzających...
tak się składa, że w tej naszej zacofanej części europy aby produkować takie półprodukty firmy muszą spełniać rygorystyczne normy jakościowe...
nic nie powstaje w brudnych garażach z wykorzystaniem zardzewiałych urządzeń i chorych na gruźlicę pracowników...
dlatego uwierz, że jakość produktów firm z wschodniej europy nie odbiega od megafajnych produktów z USA... a w wielu przypadkach, biorąc pod uwagę bardziej restrykcyjne niż w USA normy jakościowe Unii Europejskiej jest nawet wyższa...
a kwestia smaku?? bardziej wyraźnego i czasami mega dziwnego?? to tylko sztuczne dodatki... jak chcesz to mogę Ci załatwić każdy koncentrat smaku jaki sobie wymarzysz, łącznie z aromatem dymu wędzarniczego...
szczerze... to wolę już mniej udziwnione smaki niż dodatkową porcję E żeby mieć smak np. arbuzowego białka...
otóż niech przybliżę Ci jedną istotną kwestię...
vitalmax jak również wiele firm produkujących suplementy dla sportowców w tej naszej brudnej i zacofanej części europy kupuje półprodukty... w tym przypadku koncentrat białka, maltodextryny, glukozę, dodatki od firm je wytwarzających...
tak się składa, że w tej naszej zacofanej części europy aby produkować takie półprodukty firmy muszą spełniać rygorystyczne normy jakościowe...
nic nie powstaje w brudnych garażach z wykorzystaniem zardzewiałych urządzeń i chorych na gruźlicę pracowników...
dlatego uwierz, że jakość produktów firm z wschodniej europy nie odbiega od megafajnych produktów z USA... a w wielu przypadkach, biorąc pod uwagę bardziej restrykcyjne niż w USA normy jakościowe Unii Europejskiej jest nawet wyższa...
a kwestia smaku?? bardziej wyraźnego i czasami mega dziwnego?? to tylko sztuczne dodatki... jak chcesz to mogę Ci załatwić każdy koncentrat smaku jaki sobie wymarzysz, łącznie z aromatem dymu wędzarniczego...
szczerze... to wolę już mniej udziwnione smaki niż dodatkową porcję E żeby mieć smak np. arbuzowego białka...
Willhelm
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Różnica między MRM Meta-Burn XTP a Olimp Thermo Speed???
Następny temat