Witam. Zakupiłem mutant mass i chce sie dowiedziec jak najlepiej go stosować? Cwicze cztery razy w tygodniu i zawsze o 10. Wypijam go po sniadaniu, potem odrazu po treningu i godzine przed snem. Rano i po treningu dwie pelne miarki a wieczorem jedna pelna.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sporo tego prochu łykasz. Potrzebujesz aż tyle? Tego typu odżywki stosuje się, jako uzupełnienie diety. Jeśli brakuje kalorii albo nie możesz w ciągu dnia zjeść posiłku, to wtedy suplementujesz szejkiem.
...
Napisał(a)
Jak według ciebie najlepiej jest to pic ? Wyczytalem ze najlepiej przed/po treningu i przed snem ale wole się dowiedzieć od osób ktore sie znaja lub stosowały wczesniej mutanta. Staram się jesc pięć posilkow codziennie, nie zawsze dam rade ale mniej niz cztery nie jem
...
Napisał(a)
Mutant mass to nic innego jak białko i węgle, więc wrzucasz sobie go jak masz braki w diecie np gdy jesteś w pracy, szkole i nie masz mozliwosci zrobic sobie gotowego jedzenia lub po prostu ciężko wcisnąć Ci następny posiłek to możesz to sobie ułatwić pijąc takiego shake'a. To nie jest żaden cud w proszku, tylko zastąpienie posiłku :) Jeśli będziesz dobrze jadł, nie jest Ci potrzebny wcale. Nie przesadzaj też z piciem tego, bo wiadomo - normalne jedzenie > jedzenie w proszku :)
Pozdro :)
Zmieniony przez - Gajson w dniu 2017-01-09 23:29:26
Pozdro :)
Zmieniony przez - Gajson w dniu 2017-01-09 23:29:26
...
Napisał(a)
Jedyna jak dla mnie optymalna pora to po treningu. Wychodzę z założenia, że w ciągu dnia należy robić wszystko, żeby zjeść normalny posiłek. Dopiero w krytycznym momencie można poratować się proszkiem. Wiesz ile kalorii powinieneś spożywać i ile ich faktycznie dostarczasz? To jest kluczowa sprawa i bez tej wiedzy nikt nie będzie w stanie Ci pomóc.
...
Napisał(a)
SilowniaxDJak według ciebie najlepiej jest to pic ? Wyczytalem ze najlepiej przed/po treningu i przed snem ale wole się dowiedzieć od osób ktore sie znaja lub stosowały wczesniej mutanta. Staram się jesc pięć posilkow codziennie, nie zawsze dam rade ale mniej niz cztery nie jem
na noc nie pchaj tego gainera, jesli już to lepiej w ciągu dnia. Na noc węgli się nie powinno wcinać :)
...
Napisał(a)
Mam 175cm wzrostu i ważę 77kg. Staram się dostarczać jak najwięcej weglowodanów a ta masowka ma duzo i dobrze wiem ze sie nie rowna z normalnym jedzeniem. Bialka jem dziennie w przedziale 150g-180g a weglowodanow 200-250
...
Napisał(a)
250g weglowodanów to dosc mala ilosc
postaraj sie z pokarmów konwencjonalnych wciagac wiekszosc.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Też to wcinam już któryś raz. Ja stosuję głównie od razu po treningu (ok 2,5 miarki ) i w trakcie dnia (przed treningiem) jak nie dałem rady zjeść drugiego obiadu. Co do jedzenia tego przed snem nie wiem czy to taki dobry pomysł z uwagi właśnie na liczbę węgli. Lepiej zjeść twarożek albo serek wiejski.
...
Napisał(a)
moze serek wiejski nie bedzie tutaj opcja duzo lepsza
ale zwykly posilek, bogaty w weglowodany, ktore jednak nieco sie potrawią dłużej, nie powodujac zbyt szybkich skoków cukru

ale zwykly posilek, bogaty w weglowodany, ktore jednak nieco sie potrawią dłużej, nie powodujac zbyt szybkich skoków cukru
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!