Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
27
Witam !
Chciałbym zapytać o najlepszych lub najlepszego w Polsce dermatologa, czy ktoś może zna lub może polecić gdzie taki się znajduje?? Naprawdę bardzo proszę o konkretne odpowiedzi. Celem jest wyleczenie twarzy z trądziku( walczę z tym g....em od 5 lat i nic).
Szacuny
2
Napisanych postów
9
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
62
Witam cie kolego sam miałem taki problem jak ty tylko przez 6 lat się męczyłem z tym syfem aż do tego roku po wzięciu pewnego leku i maści który jest sprzedawany w zestawie myślałem ze mi nic nie pomoże a jednak po tej kuracji jestem zadowolony i mogę spojrzeć na siebie w lustrze REVITOL ACNEZINE - na trądzik własnie to ten lek który mnie pomógł tylko ze trzeba czasu już po miesiącu zauważyłem poprawę , lek nie jest tani ale zdrowie nie zna ceny i teraz wiem ze opłacało się poświęcić czas i pieniądze przed kupnem tego leku spędziłem wiele czasu na intranecie w poszukiwaniu komentarzy i nie każdemu ten lek pomógł tak jak mi
ale warto zaryzykować , sam testowałem wiele leków ale ten okazał się w dziesiąte polecam Paweł ...
Wszyscy wiedzą ze czegoś nie da sie zrobić,i przychodzi taki jeden,który nie wie ze się nie da,i on właśnie to robi.
Szacuny
5
Napisanych postów
1698
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9914
izotec zalatwi sprawe poczytaj o tym,zglos sie do swojego lekarza i przymus go rzeby ci to wypisal albo zalatw sobie z apteki
10mg/20kg wagi to dawkowanie wazne-dawka dzienna podzielona na 2
100% skutecznosci
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
27
Jestem z Krakowa ale jak bedzie jakas najlepsza klinika na drugim koncu Polski to pojade dla mnie to nie problem chce najlepszego specjalisty/ki!!!:):)