Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

NBA sterydy, talent, ciężka praca ?

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 11269

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 182 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 7809
Siemano. Od bardzo dawna neka mnie pewien problem. Jak to jest w tym NBA.
Ciężko powiedzieć i znaleźć odppowiedź o to jakie środki biorą czy jest to poprostu ciężka praca nie tylko zawodników ale i całego sztabu. NBA to jedna z najbogatszych lig świata. Mam nadzieje że jak Marcin Gortat skończy kariere wypowie się w tej sprawie. Jeśli chodzi o olimpiady i MŚ. Widziałem w jednym temacie że nie poddają się badnia na środki itd. Skąd takie informacje ? Zresztą jest to też możliwe żeby taka olimpiada zarabiała gdy cała plejada gwiazd przyjeżdza na tak wielką impreze. Gracze najlepsi rezygnują często z Mistrzostw Świata. Na olimpiady jeżdzą są bardziej prestiżowe. Do tego sezon 81 meczy w sezonie jest to przemęcznie i chcą poprostu odpocząć. Teraz do tematu. Przedstawie pare freaków z NBA :D
1. LeBron James.
203cm 113Kg
Spotkałem się z komentarzami takimi że jakiego sportu by się nie dotknoł to osiągnoł by w nim sukces. Miał propozycje z NFL(futbol amerykański) Jest straszneie szybki, skoczny i silny.

Wyskok LeBrona 111cm.
Na klatke wyciska 170kg.
http://www.google.pl/search?client=opera&rls=pl&q=lebron james&oe=utf-8&channel=suggest&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=CVL-TsCnN4nysgbbmdUV&biw=1280&bih=913&sei=DlL-TsGLB8_dsgb5peD_DQ
Biegający pociąg.
2. Dwight Howard.
211cm 120kg.

Ponad 100cm wyskoku.
Na klate 165kg

3. Earl Boykins
165cm 60kg
Wyciskanie 143kg O_O

Troche imba. Dla mnie oni nie biorą nic mocniejszego. W NBA jest 450 zawodników. Ostatnio skaut który był w Polsce odpowiedział na pytanie: Co musi mieć gracz żeby być wielki(chodzi o gre i czy trafi do NBA)
- Bez dwóch zdań zawodnik musi mieć talent, tak w aspekcie fizycznym, jak i czysto koszykarskim, ale to dopiero początek.

Skauci napewno patrzą czy zawodnik może się rozwinąć fizycznie czy też nie. Szukają zawodników nie już zaj**istych ale takich którzy mogą się rozwinąć. Nie zawsze ten który jest 1pickiem w loteri do NBA.(Draft) będzie jednym z lepszych graczy w lidze, może okazać się niewypałem. Teraz jeszcze pare zdjęć freaków, którzy skaczą biegają przy takich wymiarach.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 182 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 7809
Jeszcze troche.

Ben Wallace wyciska 208kg na klate.

Zmieniony przez - SiwyMZK w dniu 2011-12-31 01:31:59

Zmieniony przez - SiwyMZK w dniu 2011-12-31 01:32:26
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Moim zdaniem są to ludzie poprostu stworzeni do tego sportu. Też chciałbym podkreślić to że są to zawodnicy z USA. Są czarni ! (bez obrazy) Geny ciężka praca talent. Najlepsi zaodnicy z poza USA oczywiście są też świetni ale mi tu chodzi o fizyczność w tym aspekcie zawodnicy z europy nawet jak trafiają do NBA nie dorównują im pod tym względem. Jak wy to odbieracie ?

Zmieniony przez - SiwyMZK w dniu 2011-12-31 01:44:28
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 4345 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 20325
ktoś tutaj kto jeszcze nic nie osiągnał i boi się podjąc ciężkiej pracy zarzuci pewnie zaraz TO STERYDY !
ja to odbieram tak CIĘZKA CIĘŻKA PRACA
ŻADNYCH ŚWIAT, ZADNEGO SYLWKA PRACA i wszystko można osiągnąc.

Life For Everything - Die For Nothing

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 7954 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 46406
co tu tylu koszykarzy widzę już n-ty temat o koszu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 6418 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 17630
Też sądzę że ciężka praca i dobra suplementacja... O Howardzie był wywiad który zresztą jest gdzies na youtubie, opowiada o tym że dla niego nie ma dnia wolnego, dobre jedzenie sumienna praca i możliwe że doszedł do takich efektów bez koksu... Poza tym tylu specjalistów/lekarzy co on ma wokół siebie to głowa mała

G.O.A.T:

The Truth
Dr. J
Sugar Ray
CP3
RJJ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 701 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 19472
Przecież wiadomo że to ciężka praca, wiele wyrzeczeń, pełen sztab specjalistów, ale na samej diecie chłopaki nie rosną.

W defensywie nie do pokonania,w ofensywie nie do zatrzymania!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 4345 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 20325
a co robią jak nie rosną?

Life For Everything - Die For Nothing

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 701 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 19472
dokładają kalorii

W defensywie nie do pokonania,w ofensywie nie do zatrzymania!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 378 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 13054
nie wierze że nic nie brali
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 9627 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 44430
Sport wyczynowy jest niezdrowy i przesycony koksem. Jak znasz takie osoby to wiesz jak jest na prawdę - w wywiadzie nie powiedzą nic, w cztery oczy co innego
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nabijamy Pajacyka vol.3

Następny temat

Witam

Spalanie
Polecane artykuły