Mam pytanie do wszystkich kturzy maja nibieski pas w BJJ. Ile wam czasu zajelo zeby zdobyc ten pas bo ja dopiero stawiam pierwsze kroko w bjj i poprostu chcialbym wiedziec ile czasu srednio trzeba zeby miec ten pas ,dzieki za wszystkie odpowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
z tego co sie orientuje to zdobyc niebieski pas w bjj jest trudno. trzeba wykazac sie naprawde sporymi umiejętnosciami. kolo który mnie trenuje ma niebieski pas, bjj ćwiczy ponad 3 lata.
...
Napisał(a)
Po pierwsze zalezy to od osoby ktora trenuje. Czy miala wczesniej stycznosc ze sportami chwytanymi czy zaczyna od poczatku, czy ma talent i najwazniejsze ma kto mu ten pas nadac!
Grappling
...
Napisał(a)
akurat muj trener ma fioletowy pas i uczyl sie w gracie academy i jest bardzo wymagajacy no i pozatym spytalem sie go ile czasu on mysli mi zajmie dojscie do niebieskigo pasa no i powiedzial ze akurat mi powinno zajac to okolo 2, 3 lat no istwierdzil ze robie duze postepy
...
Napisał(a)
"akurat muj trener ma fioletowy pas "
"Tfuj" trener zapewne ma purpure
"Tfuj" trener zapewne ma purpure

Pozdrawiam
...
Napisał(a)
ten ma fioletowy... dostal od Grejsih
SFD crowd makes me rrrah rrrah rrrah
...
Napisał(a)
Hmmm... to jest cos takiego jak "fioletowy pas"? Nie wiedzialem.
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
A jesli chodzi o pas ,ja zdobyłem niebieski po 3 latach treningu...w sumie to mogłem wcześniej podchodzić ale jakoś się nie składało.Natomiast znam ludzi którzy mają niebieski po 1,5 roku ..wszystko zależy od tego ile potrafisz.
...
Napisał(a)
"Belt ranks start at white belt, and progress through blue, purple, brown, and then black"
Zrodlo bjj.org
Czyli chyba jednak ma purpure
Zrodlo bjj.org
Czyli chyba jednak ma purpure

1
Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
MP KB w Koszalinie
Następny temat