Witam mam pytanie co do produktu TREC NITROBOLON II o ile sie nie myle to jest to jakiś jabłczan kreatyny i chce zapytać CZY można to łączyć z kreatyną monohydratem w cyklu. DRUGIE pytanie: słyszałem ze często jest spadek po nitrobolonie, czy można to czymś podtrzymać, jakies produkty? (GLUTAMINA ?) Oczywiscie do cyklu dieta. POZDRAWIAM CZEKAM NA SENSOWNE ODPOWIEDZI !
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Można łączyć ze sobą wszystkie formy kreatyny. Skąd się wzięły te ciekawostki o spadkach, tylko słyszę nitro=spadki. Owszem jak odstawisz, mieśnie mogą trochę stracić na obwodach, bo przestanie działać NO, ale jeżeli utrzymasz dietę i będziesz ćwiczył z mięcha nic nie poleci.
Zmieniony przez - Miniak_DH w dniu 2006-12-05 10:14:45
Zmieniony przez - Miniak_DH w dniu 2006-12-05 10:14:45
2
...
Napisał(a)
Najpierw piszesz o nitrobolonie II a później o nito I.
To są 2 rózne suplementy:
nitro I - NO booster (pompa na treningu)
nitroII - stack kreatynowy
Nitro II mozna łączyc z kreatyną, natomiast nitro I ja bym nie połaczył bezpośrednio tylko ewentualnie brałbym po cyklu, aby nie było spadków po mono i aby troszkę jeszcze rozwinąc cykl. Napisz dokładnie jak chcesz zrobic to poradzimy
To są 2 rózne suplementy:
nitro I - NO booster (pompa na treningu)
nitroII - stack kreatynowy
Nitro II mozna łączyc z kreatyną, natomiast nitro I ja bym nie połaczył bezpośrednio tylko ewentualnie brałbym po cyklu, aby nie było spadków po mono i aby troszkę jeszcze rozwinąc cykl. Napisz dokładnie jak chcesz zrobic to poradzimy

1
Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
...
Napisał(a)
Cały czas chodzi mi o nitro II, Staż na siłowni już 1,5 roku 2 razy w zyciu kreatyna raz sama raz z HMB efekty dobre, Chce teraz troche siły nabrać no i masa też mile widziana. Ostatni raz kreatyne jadłem w maju, a nitro + kreatyne chce w styczniu. Chce kupić nitrobolon II jak sie da to 700g serie vip jak nie to 500g do tego kreatyne tez treca Crapure + ALA + B1 500g i nie wiem czy po tym cyklu wziąść coś na podtrzymanie napkrzyład Gluatrol z olimpu czy inną glutamine, czy wogole to potrzebne, czy jakiś inny specyfik na podtrzymanie, oczywiscie na siłowni caly czas będe i po cyklu daje oczywiście!
...
Napisał(a)
Jeśli chcesz nabrac bardziej siły niż masy uwzględnij to w swoim planie treningowym.
Oba suplementy dobre. Brałem Trec Creapure + ALA + B1 i ogólnie jestem zadowolony.
1,5 roku wg mnie wystarczy by siegnąc po stack jednak jeśli idzie Ci na sucho lub czujesz że nie wykorzystałeś jeszcze w pełni swoich możliwosci jeszcze bym poczekał. Do cyklu dodaj carbo, witaminki i ZMA.
Coz moge powiedzieć: Życzę powodzenia, ROŚNIJ!
Oba suplementy dobre. Brałem Trec Creapure + ALA + B1 i ogólnie jestem zadowolony.
1,5 roku wg mnie wystarczy by siegnąc po stack jednak jeśli idzie Ci na sucho lub czujesz że nie wykorzystałeś jeszcze w pełni swoich możliwosci jeszcze bym poczekał. Do cyklu dodaj carbo, witaminki i ZMA.
Coz moge powiedzieć: Życzę powodzenia, ROŚNIJ!
2
Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!