...
Napisał(a)
WItam, aktualnie szykuję się do swojego najmocniejszego cyklu ale przed nim postanowiłem sobie troszkę zredukować, leci testosteron 150 e2d i t3 50 mcg dziennie, wszystko fajnie smalec leci tylko latam do kibla kilka razy dziennie, tak mnie cisnie ze kibel chce rozerwać, biegunka ciągle, trzyma mnie to tak z 2 tygodnie, myslalem na poczatku ze jakie zatrucie albo cos ale nic z tych rzeczy, 100% pewnosci ze przez ten novothyral. Nigdy nie bralem novothyralu. Także biegunka jest ale idzie wytrzymac, mial ktos podobne objawy? nie wysram miesni?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Aras84PejterPLno to lipa :/ nadwrażliwość jak nic bo watpie by te 50 bylo przedawkowaniem jak niektore kocury po 150 jedza, ogolnie to da rade wytrzymac ale czy taka biegunka nie rozj**ie mi flakow?
Kazdy organizm jest inny. Pierwszy kontakt z t3?
Zmniejszylbym dawke i przyobserwowal co sie bedzie dzialo.
tak pierwszy kontakt z t3, tylko Panowie to nie jest tak że ja musze ciagle kibel okupować po prostu jak już mi sie zachce to jak to kolega ujął wodospad z dupy, najpierw wyprobuje te rady od was a potem jak nic nie bedzie przechodzic to zmniejszam i odstawiam to badziewie :/
...
Napisał(a)
Poprosimy ankietę działu.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
Dokładnie ankieta. Tak na marginesie przeczytaj ulotkę z Novo, skutki uboczne.
Powrót do formy.
...
Napisał(a)
1. WIEK: 24
2. WAGA: 86
3. WZROST: 175
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka: 130
-udo: 65
-talia: 78
5. STAŻ NA SIŁOWNI: okolo 8 lat
6. DIETA:
-białko: 200
-węglowodany: 250
-tłuszcz: 50
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: nie pamietam wszystkich, ale lecialo wszystko chyba oprocz trenu
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: teraz redukcja
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: leci test
11. POZIOM BF%: nie wiem ale malo
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mezo
13. STAN ZDROWIA: bdb ino biegunka
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: lysienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 150
-martwy ciąg: nie robie
-przysiad: 150 kolano po przeszczepie :D
2. WAGA: 86
3. WZROST: 175
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka: 130
-udo: 65
-talia: 78
5. STAŻ NA SIŁOWNI: okolo 8 lat
6. DIETA:
-białko: 200
-węglowodany: 250
-tłuszcz: 50
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: nie pamietam wszystkich, ale lecialo wszystko chyba oprocz trenu
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: teraz redukcja
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: leci test
11. POZIOM BF%: nie wiem ale malo
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mezo
13. STAN ZDROWIA: bdb ino biegunka
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: lysienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 150
-martwy ciąg: nie robie
-przysiad: 150 kolano po przeszczepie :D
...
Napisał(a)
Po przedawkowaniu lub przy nawrażliwości na lek: zaburzenia rytmu serca, bóle wieńcowe, przyśpieszenie akcji serca, nadmierne pocenie, biegunki, chudnięcie, niepokój, zwiększona pobudliwość nerwowa, bóle głowy, kurcze i osłabienie mięśni, drżenie rąk. Długotrwałe stosowanie zbyt wysokiej dawki preparatu nasila osteoporozę. Źródło: DOZ.
Powrót do formy.
...
Napisał(a)
no to lipa :/ nadwrażliwość jak nic bo watpie by te 50 bylo przedawkowaniem jak niektore kocury po 150 jedza, ogolnie to da rade wytrzymac ale czy taka biegunka nie rozj**ie mi flakow?
...
Napisał(a)
może jakąś bakterie złapałeś
ja bym dał nifuroksazyd
i wegiel
ja bym dał nifuroksazyd
i wegiel
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
bakteria by 2 tygodnie trzymala?:o to nie jest taka klasyczna biegunka ze na kiblu musze ciagle siedziec ale jak mi sie zachce to normalnie jakbym sikał tyłkiem,
...
Napisał(a)
też tak ostatnio miałem. Zjadłem 3op węgla i 2 op smekty i nic. Odstawiłem wegirl, smekte i samo przeszło
...
Napisał(a)
Ryż,banany, mocna czarna herbata, zjedz na sucho łyżeczkę mielonej kawy,
Ugotuj 10-15 g siemia lnianego ,odcedz ,ziarna wyrzuć i po ostudzeniu wypij kisiel. Siemie gotuj na jak najmniejszym ogniu pod przykryciem. Zastosuj się do wszystkich moich rad ,a powinno być dobrze. Też miałem wodospad z du..y przez tydzień i to pomogło.
Ugotuj 10-15 g siemia lnianego ,odcedz ,ziarna wyrzuć i po ostudzeniu wypij kisiel. Siemie gotuj na jak najmniejszym ogniu pod przykryciem. Zastosuj się do wszystkich moich rad ,a powinno być dobrze. Też miałem wodospad z du..y przez tydzień i to pomogło.
...
Napisał(a)
W moim mieście było na początku tego roku zaskarżenie wody bakteriami koli, zbiegło się to z moim przypadkiem choroby która się nazywa helicobactery pyroli (beztlenowa bakteria która siedzi w żołądku). To taka ciekawostka odemnie. Może i Ty masz jakąś przypadłość a wyszła dopiero podczas brania Novo. Ponoć jagody takie leśne dobre są na te sprawy, no i czekolada na zagęszczenie stolca.
Powrót do formy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!