Mam takie malutkie pytanko. Znajomy, który prowadzi sklep ze zdrową żywnością/preparatami prozdrowotnymi poszerzył swoją ofertę o produkty firmy NOW Foods i do tego bardzo mi tę firmę poleca. JA wcześniej nigdy o niej nie słyszałem. Może wy kiedyś używaliście preparatów tej firmy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
No właśnie nie wiele na forum znalazłem, a widzę, że znajomy ma z NOW cały asortyment, od witamin, przez taurynę, argininę itp. Jeśli witaminy takie dobre, to chyba zrezygnuję z Daily Formula.
...
Napisał(a)
MartainnMam takie malutkie pytanko. Znajomy, który prowadzi sklep ze zdrową żywnością/preparatami prozdrowotnymi poszerzył swoją ofertę o produkty firmy NOW Foods i do tego bardzo mi tę firmę poleca. JA wcześniej nigdy o niej nie słyszałem. Może wy kiedyś używaliście preparatów tej firmy?
poszedlem ze znajomym bo kupowalsobie jakies odżywki i tak pomyslalem wezme aszwagande pytam goscia jest aszwa jest pokazuje mi pudelko now foods i mowie ze bralem kiedys sfd i byla spoko sprzedawca mowi "ze lipa ta aszwa z sfd najgorsza spróbuj tego" dal mi to i szcze bylo odwrotnie nic nie czulem po tej aszwagandzie z now foods, po aszwagandzie z sfd korzen plonie jak ogien olimpijski, nastepna wizyta mowie melatonine poprosze i znowu dal mi to now foods w pewnym momencie bralem po 3 tabletki i wogole to nie wplywalo na sen 2 miesiace to gowno bralem tydzien temu kupilem melatonine z sfd jedna tabsa 8 godz snu bez wybudzania szybkie zasypianie itd ja odradzam now foods sprawdzilem na sobie.
...
Napisał(a)
Firma NOW Foods bez wątpienia jest jedną z najbardziej znanych na rynku pod kątem produktów prozdrowotnych. Wybierając jednak konkretny produkt, osobiście kieruję się jego składem, a niekoniecznie firmą. Oczywiście ma to również jakieś znaczenie, ale w dalszej kolejności.
Nawiązując do sugerowanej przez Ciebie ashwagandhy, istotne będzie to jaka jest jej standaryzacja na ilość składnika aktywnego, czyli w tym przypadku witanolidów, a nie ilość samej ashwagandhy. Najgorsza będzie sytuacja, kiedy to nie ma w ogóle standaryzacji.
Nawiązując do sugerowanej przez Ciebie ashwagandhy, istotne będzie to jaka jest jej standaryzacja na ilość składnika aktywnego, czyli w tym przypadku witanolidów, a nie ilość samej ashwagandhy. Najgorsza będzie sytuacja, kiedy to nie ma w ogóle standaryzacji.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!