...
Napisał(a)
Witam Panowie krotkie pytanie co lepiej wziac npp czy trena ace w tle lecial bedzie test 750mg week cel troche wiecej masy i sily dieta w miare dopieta trening i regeneracja tez,chodzi mi o roznice w efekcie,jak i rowniez o to co jest czesciej podrabiane,cykl 8tyg i dalej sam tesc
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Chłopaki,podłączę się do tematu. Po 12-14tyg trenu enana,co polecieć po trenie żeby nie odczuć mega spadku? Master by się nadał? pozdro
...
Napisał(a)
pytania o podrabianie to wiesz gdzie i którym temacie pytać
A co przed tym sus 500 week leciało? Biłeś tren, albo npp już? Troszkę mi nie pasuje to że teraz chcesz podbić testo dołożyć środek (ten albo ten) i później lecieć dalej testo solo, chyba że mostek, bo po np trenie to ja nie wiem ile byś musiał pod bić testo po tym podbiciu do 750, żeby odczuć jakiegoś kopa

...
Napisał(a)
ogolnie od kilkunastu miesiecy lece testa 500mg week mostkuje co jakis czas,trena mialem kiedys brac ale niewyszlo npp niebralem jak juz cos to normalna dece,czyli zostawic tescia 500mg week a potem podbic/
1
...
Napisał(a)
po trenie będzie ciężko nawet po podbiciu, chyba że zrobisz most, bo to bardzo "kąsający
" środek. Powiedz mi co leciało od ostatniego mostka, tylko ten sust?

...
Napisał(a)
no npp fajne i lepiej zagra podbicie testo po nim niż po trenie, a czemu tylko 8 tygodni, może znowu deczkę, albo boldak np lepiej o.
1
...
Napisał(a)
ale co chcesz schodzić za niedługo? Że tylko 8 tygodni? Dawki npp rzędu start np ze 75mg e2d co 2 tygodnie podbicie o 25mg w szocie. Ale dużo podrubek boldka, to niby fakt, ale też jest pare przżadnych labów co puszczają ori.
...
Napisał(a)
Bij razem z susą 100mg e3d potem podbij do 150e3d przez plus , minus 8 tygodni.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
ok takbym zrobil przez 4tyg 100mg npp week,potem po150mg npp week,i tak z 10/12tyg bedzie ok?potem zobacze moze podbije testa albo mostek moze tak byc?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!