czy opłaca się dodawać ten napój do diety?Mam zamiar pić go raz dziennie w szkole.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Czy sie oplaca ?
Nie, jesli chodzi o aspekt fiansowy :) 6-7 zł to troche duzo.. mozna zdecydowanie taniej i lepiej dostarczyc organizmowi makro i mikroskladnikow
Pozdrawiam !
Nie, jesli chodzi o aspekt fiansowy :) 6-7 zł to troche duzo.. mozna zdecydowanie taniej i lepiej dostarczyc organizmowi makro i mikroskladnikow

Pozdrawiam !
pozdro !
...
Napisał(a)
cel ? w jego piciu ?
myślę że jak jesteś młody młoda jest zbędny
myślę że jak jesteś młody młoda jest zbędny
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
zdecydowanie NIE
TE nutridrinki to naciagacze na kase, zrob lepiej normalny pelnowartosciowy posilek,i zabieraj do szkoly.
CHleb razowy/grahamka(dobrej jakosci)-szynka z indyka-serek wiejski-garsc orzechow-owoc.
albo pojemnik i standardowy posilek -WWzlozone( pelnoziarnisty ryz/makaron+ryba/mieso, ew bialko.
JEzlei masz zamiar pic nutridrinki to zainwestuj lepiej w dobrej jakosci gainera(na to samo wyjdzie skladowo, a taniej zaplacisz..)np.mutant mass.
TE nutridrinki to naciagacze na kase, zrob lepiej normalny pelnowartosciowy posilek,i zabieraj do szkoly.
CHleb razowy/grahamka(dobrej jakosci)-szynka z indyka-serek wiejski-garsc orzechow-owoc.
albo pojemnik i standardowy posilek -WWzlozone( pelnoziarnisty ryz/makaron+ryba/mieso, ew bialko.
JEzlei masz zamiar pic nutridrinki to zainwestuj lepiej w dobrej jakosci gainera(na to samo wyjdzie skladowo, a taniej zaplacisz..)np.mutant mass.
GÓRA---->I am What I am
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!