...
Napisał(a)
Witam. Chciałbym zakupić dla siebie jakieś białko i witaminy. Proszę o podpowiedzi z jakich firm i które są najlepsze, cena za wszystko do 80 zł. Z góry dziękuję : )
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
zależy.
Witaminki mogą być multiple z Olimpu.
Co do białka - zależy jaka gramature. Polecam z treca/ sci-teca
Witaminki mogą być multiple z Olimpu.
Co do białka - zależy jaka gramature. Polecam z treca/ sci-teca
...
Napisał(a)
no do tej kwoty raczej takiego białka kolega nie kupi,
w jakim celu Ci to białko?? lepiej zapytac bo juz rozne dziwne historie sie tu słyszy ostatnio...
w jakim celu Ci to białko?? lepiej zapytac bo juz rozne dziwne historie sie tu słyszy ostatnio...
...
Napisał(a)
Znaczy, może źle ująłem pytanie. Chciałbym wiedzieć co na początek mógłbym wziąć ? Wiem, że raczej jakieś witaminy. Proszę o odpowiedzi.
...
Napisał(a)
Witaminy. Nic Ci więcej nie trzeba. 52kg ważysz widze to kalorii nie problem dostarczyc.
...
Napisał(a)
znaczy to trochę stare dane. 57 kg, 168 cm. Kolega doradził mi żebym kupił to : http://www.triceps.pl/pl/p/ActivLab-Muscle-UP-Protein-1000g/5857 i http://www.triceps.pl/pl/p/Olimp-Vita-Min-Plus-30kap/5754. Co Wy na to ?
...
Napisał(a)
Kompleks minerałów też może być, a dietę masz??
"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
...
Napisał(a)
Jak już mówiłem dopiero zaczynam przygodę z siłownią, jestem całkowitym żółtodziobem i chciałbym żebyście wyjaśnili od czego mam zacząć, co robić i ewentualnie co brać.
...
Napisał(a)
1.Po pierwsze uluz sobie dietę (dział odżywianie)
2.Po drugie ustaw sobie swój plan treningowy
3.Po trzecie czytaj ciekawe artykolu na rozne tematy .
4.Po czwarte wtedy możesz myśleć o suplementacji
2.Po drugie ustaw sobie swój plan treningowy
3.Po trzecie czytaj ciekawe artykolu na rozne tematy .
4.Po czwarte wtedy możesz myśleć o suplementacji
"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
Polecane artykuły