Szacuny
18
Napisanych postów
2730
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
78145
Witam
W piątek podczas gry w piłkę nożna naciągnełem sobie miesien dwugłowy, boli do tej pory, nie jest to jakiś wielki ból, no ale jednak jest i go czuć. Miesien chlodze lodem i smaruje ketonalem, i tu mam pytanie czy jakos cwiczyc lekko ten miesien?(jezeli tak to jak) i 2 w jakiej pozycji trzymac noge np podczas snu czy siedzenia
Z gory dzieki
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12438
Napisanych postów
161886
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240230
nie trenuj miesnia, jak i nie wykonuj ruchow nadmiernie go forsujacych. schladzanie jak najbardziej. jak te naciagniecie, to nie ma co sie przejmowac nad to. przerwa od treningow nog powinna pomoc.
Szacuny
18
Napisanych postów
2730
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
78145
dobra poczytalem co nieco i wydaje mi sie ze to na szczescie naciagniecie:) a czym smarowac ten miesien? bo mam tylko w domu ketonal, ale nie odczuwam zbytnio jego dzialania
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12438
Napisanych postów
161886
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240230
a mocno boli? jak nie, to nie smaruj niczym. mozna by bylo delikatnie przegrzac miejsce bolu, ale nie ma pewnosci czy nie siedzi tam stan zapalny i mozna pogorszyc sprawe
Szacuny
18
Napisanych postów
2730
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
78145
mocno nie boli, ale najbardziej czuc chyba podczas chodu i siedzenia takiego zwyklego z ugietymi nogami, i tez zauwazylem ze jest lekki ból w wewnetrznej czesci zgiecia miedzy dwuglowym i lydką(nie wiem jaki tam miesien jest :P)