dagprzyb dobry kierunek. Od wielu lat mam NNN, z czasem było tylko gorzej ale wydaje mi się, że wreszcie znalazłem rozwiązanie naszego problemu. Trzeba działać kompleksowo:
1) oczyszczenie przewodu pokarmowego i przede wszystkim likwidacja nadżerek jelitowych - stosowanie mikstury oczyszczającej
2) aby powyższe na 100% poprawnie przebiegało należy wyeliminować lub przynajmniej wyraźnie ograniczyć spożywanie glutenu
3) zastosowanie do zakraplania nosa alocitu bo prawdopodobnie większość z Was może też mieć grzybicę jamy nosowej (zakażenie grzybem-pasożytem Candida albicans) - chyba jedyny sposób na pozbycie się tego świństwa
Od ponad roku stosuję 1), od 3 miesięcy 2) - lekka poprawa jeśli chodzi tylko o NNN ale jak od 2 tygodni zastosowałem 3) widzę naprawdę wyraźną poprawę i nic tylko kontynuować.
Żeby organizm się naprawdę oczyścił ze wszelkiego świństwa (toksyn) uszczelnienie jelit jest priorytetowe.
Co pomoże powodować gluten w organizmie przy nieszczelnych jelitach:
- spływanie sponad podniebienia do gardła rzadkiej wydzieliny, której nie sposób wykasłać,
- gromadzenie się w dolnych drogach oddechowych rzadkiej wydzieliny, która nie wywołuje kaszlu ani chrypki (odrywa się lekko), lecz wymusza częste odchrząkiwanie.
A czym objawia się grzybica jamy nosowej:
- spanie z otwartymi ustami
-
wiecznie zatkany nos
- klucha ponad podniebieniem
- klucha w gardle
- kozy w nosie
- wiecznie zmęczone powieki
- pogarszający się wzrok
- wrażliwe gardło
- zaburzenia wydzielania hormonów przysadki mózgowej
Na razie. Pozdr